از وقتی سال شروع شده بدبختی و بدشانسی پشت سرهم الان یکیو میخوام خانوادم نمیزارن خیلی اذیت میکنن الان زدن سیمکارتمو شکستم ۱۶ سالمه چیکار کنم چجوری از خدا بخوام یا خودم بکشه یا این دردسر هارو تموم کنه نماز خون نیستم چون خانوادم نبودن و بلد نیستم قرانم همینطور
هر کی از دوستام تو زمان دبیرستان من فکرش درس و مشقش بود الان برای خودش کسی شد💔
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
اون سن عاشق نشدم ولی بهم ریختگی هورمون و بزرگنمایی وقایع (مثل الان اسی که یه مسیله ساده براش خیلی بزرگ هست که البته حق داره چون هنوز درگیر مشکلات بزرگتر نشده)
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
من قصد ازدواج باهاش ندارموولی انگیزه خوبیه برای ادامه دادن برای درس خوندن
دخترم من فقط ده سال در دانشگاه دکترا و تخصص خواندم ( نظام پزشکی ۶۰۵۴۳) شوهر هم داشتم و هیچ چیز به اندازه مرد وقت آدم را تلف نمی کند !
بگید برای تفریح دوست پسر می خواهید طبیعی تر است ! که آن را هم خانواده تون مختلف هستند چون معلومه شما تعادل را رعایت نمی کنید زود یاد خودکشی می افتید ! انگیزه هر آدمی اراده و انتخاب خودش است و در درس داشتن رقیب درسی که در مدارس ما همیشه هم جنس خودمان است
رفتم مشاوره فقط پیش یکی شون رک حرف زدم که گفت باید دارو بخوری خانوادم نزاشتم پیش مشاور های دیگه از ت ...
بستری نمیکنند عزیزدلم . تا این افکار منفی خواست سراغت بیاد .چایی کمرنگ زیاد بنوش روزی چند فلاکس چای دم کن بخور و این رو یادت باشه افسار فکر دستت بگیر و تذهیب نفس رو حتما از الان داشته باش خیلی کمکت میکنه
۱۸ سالم بود یکیو میخواستم به اصطلاح اونم میخواست ولی یهو رفت و من تجربه اولم بود گریه زاری تو سرو کلم میزدم
الان ۳۲ سالمه بچم کنارم خوابه منو یاد اون زمان انداختی و محکم خندیدم برگردم عقب تف تو روی طرف نمیندازم چیشو دوس داشتم😅😅بخدا تو سنی نداری عزیزم ازدواج همش عشق و عاشقی نیست از روز بله دادن شروع مسئولیته خانوادت قطعا صلاحتو میخوان
شاید تا صبح فحشم بدی
اما وقتی سن من رسیدی توام لبخند میزنی مطمنم به امشبت☺️❤️🥰