2777
2789
عنوان

اگه نامزد اینطوری کنه حق میدی بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 58 پست
آره حق میدممن خودم حوصله و اعصاب ندارم اصن با هیشکی حرف نمی‌زنم یعنی دست خودم نیستا نمیتونم

بعد ممکنه تو همین حالت بتونی وارد وفضا مجازی مثل اینستا و اینا بشی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکش میکنم خیلی اگر واقعا اینطوری باشههمین الان شرایطم همینه تازه اومده داره اینا رو میگه،اینجا نمیدونستم چشه یکم سرد حرف زدم ولی الان باهاش خوب حرف زدم و گفتم درکت میکنم و....اگر دوستت داره پس درکش کن تو هم

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

ماپسرا توهمچین شرایطی اولش ک تازه درگیرموضوعی میشیم کم حرفیم و دوست داریم فضا بدن بهمون.اما اگه ادام ...

اومد اعتراف  کرد معذرت خواهی کرد گفت روحیه ش خوب نبود 

بعد ممکنه تو همین حالت بتونی وارد وفضا مجازی مثل اینستا و اینا بشی؟

نه نمیتونم اصن حوصله هیچ چیزو ندارم وقتی اعصابم درگیره فقط میخابم حتی با خانوادم حرف نمی‌زنم حموم نمیتونم برم گوشی نمیتونم دستم بگیرم کلن بهم میخورم

خب شاید حوصله حرفاتو نداشته می‌دونی مثلا برای خندیدن میاد پیشت ولی برای آروم شدن نه شایدم چرت میگه س ...

گفت من حوصله هیشکی رو ندارم تو فقط حوصله تو دارم فک کنم خیانت از دوستش دیده خیلی ناراحته

فک نکن چت کردن کمکی به رابطتت میکنه هر چی بیشتر چت کنی رابطتت بدتر میشه

من فک کردم باید امید و انگیزه داد اخه گفتم شاید مثل ما دخترا نیاز ب درد و دل دارن و این حرفا 

درکش میکنم خیلی اگر واقعا اینطوری باشههمین الان شرایطم همینه تازه اومده داره اینا رو میگه،اینجا نمید ...

ایول به تو منم درکش میکنم فقط خواستم ببینم واقعا طبیعی هست یا نه وگرنه چیزی نگفتم بهش .

من فک کردم باید امید و انگیزه داد اخه گفتم شاید مثل ما دخترا نیاز ب درد و دل دارن و این حرفا

احتیاجم داشته باشه چت جای این کارا نیس

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

نه نمیتونم اصن حوصله هیچ چیزو ندارم وقتی اعصابم درگیره فقط میخابم حتی با خانوادم حرف نمی‌زنم حموم نم ...

اون اینستا هم میرفت برا همین یکم شک کردم خیلی  غیرطبیعی بود😑

آره من همش تلاش میکردم بگم بیاد حرف بزنه ولی نه همش تو خلوت بود نمیخاست حرف بزنه

نه اگه عاشق باشه با عشقش حرف بزنه آروم میشه 

اینو شوهرم وقتی دوس پسرم بود می‌گفت باهات حرف میزنم صدات آرومم می‌کنه