2777
2789
عنوان

شیرخشک خوب

107 بازدید | 13 پست

من چون نوزادم لب مرز زردی است گرمی جات نخوردم تا ازاین مرز رد بشه

چیزهای نفاخ هم نمی‌خورم که دل درد نشه وکولیک نشه

نوزادم همیشه گرسنه است و سینه من زخم شده نمی تونم خیلی زیاد بهش شیربدهم تا زخمم خوب بشه

یه سینه ام رو هم کم میخوره 

به دکترش گفتم یه شیرخشک خوب و ضدکولیک معرفی کنید به عنوان غذای کمکی به نوزادم بدهم چون همیشه گرسنه است 

و قطره ضدکولیک هم بدهید چون خیلی ازدل درد وکولیک درد میکشه وگریه میکنه

دکترش جواب داده شیرخشک با سیستم گوارش انسان سازگاری ندارد وفقط شیرمادر بدهید

قطره کولیک هم اثرش موقتی است ونیازی نیست 

حالا سوال من این است

آخه من که یه عالمه موادغذایی را نمی‌خورم به خاطر زردی و دل درد نوزاد، شیرمن  به تبع خیلی مواد غذایی را ندارد چرا شیرخشک نه؟!!!!

قطره کولیک چرا نه؟؟!!

مامانها تجربه هاتون رو دراین  زمینه به من بگید و لطفا هرکس شیرخشک را می شناسد معرفی کند بگیرم برای نوزادم 

دکترش جواب داده شیرخشک با سیستم گوارش انسان سازگاری ندارد وفقط شیرمادر بدهید

برای منم همیشه سواله چجوری بچه هااینارو میخورن چطوری هضمش میکنن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترش جواب داده شیرخشک با سیستم گوارش انسان سازگاری ندارد وفقط شیرمادر بدهیدبرای منم همیشه سواله چجو ...

گرسنه باشه نوزاد 

سنگ هم هضم میکنه

نوزاد من موقع گرسنگی گریه هایی میکنه که....

گرسنه باشه نوزاد سنگ هم هضم میکنهنوزاد من موقع گرسنگی گریه هایی میکنه که....

الاهی🥲

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

من باردارم الان فقط دنبال اینم ک ببینم چ چیزایی شیر رو زیاد میکنه اصلا دلم نمیاد شیر خشک بدم بخدا ظلمع ب اون بچه سعیتو بکن

اونم شانس ما هستش. زردی و کولیک و ریفلاکس. با وجود اینکه من هیچ چی نمیخوردم. غذام برنج و سوپ و مرغ بود آخرم بچه م شیر خشکی شد.

اما زنداداشم همه چیز میخورد روزای اول آبگوشت با حبوبات. میوه همه چیز بچه نه زردی نه کولیک نه ریفلاکس

تو چیزهای مقوی بخور جای اون چیزهایی که نمیخوری،  نیازی به شیرخشک نیست.  کنجد، آب گوشت. 

اون قطره هم بیفایده است.  یه کیسه آب گرم کوچک مخصوص نوزاد بخر و ماساژهای مخصوص کولیک بده خیلی دل دردش بهتر میشه

من باردارم الان فقط دنبال اینم ک ببینم چ چیزایی شیر رو زیاد میکنه اصلا دلم نمیاد شیر خشک بدم بخدا ظل ...

مطمئن باش تمام مادرها نمی خوان به بچه شون ظلم بشه، منم وقتی باردار بودم موقعیت یک مادر شیرده رو نمی فهمیدم الان که خودم دراین موقعیت قرار دارم 

تازه دارم حرفهاشون رو درک میکنم

من الان میخوام بهترین تغذیه رو به نوزادم بدهم و نمی‌دانم شیرخودم که هیچی نمیخورم( حبوبات و چیزهای نفاخ و گرمی جات ) به درد نوزادم  میخوره اصلا، نکنه مقوی نباشه؟!!

دنبال شیرخشک دادن به نوزادم  نیستم دنبال تغذیه مقوی هستم 

مطمئن باش تمام مادرها نمی خوان به بچه شون ظلم بشه، منم وقتی باردار بودم موقعیت یک مادر شیرده رو نمی ...

میفهمم چی میگی 

اره عزیزم شمااگه چیزی نخوری ام اون شیر حتی مقویه چون از استخون وکلسیم بدن مادر گرفته میشه وبه بچه میرسه 

اگ نخوری فقط خودت ضعیف میشی ودندونات پوسیده میشه وگرنه بچه داره تغذیه میکنه