2777
2789
عنوان

اگه نامزد اینطوری کنه حق میدی بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست
بابا چی بگم اخه بخدا من حرفاش رو باور کردم😂😐

اگه راستم بگه کسی که پشت تلفن عاشق میشه بچه ساله رو عشقش نباید خیلی حساب وا کنی

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شرایط ارتباط تو دنیای واقعی نداری مجازی مسخره بازیه تهش یا اون بلاکت میکنه یا تو اونو

راستش برای اولین بارم هست اولین تجربه م هست خیلی برام سخت هست من قبل از اون هیچ ارتباطی دیگه با پسر نداشتم این کاملا اتفاقی و یهویی شد حتی نمیتونم اسمش رو بزارم دوست پسر نمیدونم دقیقا چی هست ولی ب اصرار اون بوود 

راستش برای اولین بارم هست اولین تجربه م هست خیلی برام سخت هست من قبل از اون هیچ ارتباطی دیگه با پسر ...

میدونم اولین بار همه همینجور مسخرس منم مثل تو بودم ولی تو 15 سالگی با یکی 2 سال چت کردم تهش هیچی نشد...روز به روزم که میگذشت حالمون از هم بیشتر بهم میخورد تو به این فک کن تو با یه نفر کل رابطتت تلفنیه تهش اولین بار که دیدیش دیگه هیچی ندارین بهم بگین کل زندگیتو پشت گوشی بهش گفتی دیگه میخوای چیکار کنی قرار اول باهاش بری سر سفره عقد؟ ازون موقع فهمیدم هیچ رابطه نداشته باشی بهتره تا بخوای همش پشت تلفن باشی...من اگه بخوام با کسی چت کنم در حد یه ربع که مثلا باهاش وقت تعیین کنم کی میخوام تو دنیای واقعی ببینمش وگرنه واقعا دیگه حوصله چتای بیخودو ندارم

میدونم اولین بار همه همینجور مسخرس منم مثل تو بودم ولی تو 15 سالگی با یکی 2 سال چت کردم تهش هیچی نشد ...

نخواستم بگم ولی گفتم بزتر بگم حتی تماس تلفنی هم نداریم خخخخ

نخواستم بگم ولی گفتم بزتر بگم حتی تماس تلفنی هم نداریم خخخخ

خب دیگه فقط یه سرگرمیه پس کلا بری با هوش مصنوعی چت کنی هیچ فرقی نداره