2777
2789

سلام میخام راهنمایی کنید چجوری میتونم واتساپش هک کنم ک بیاد رو گوشی من بتونم ببینم پیاماش هم واتساپ هم اینستا

شوهرم ی مدته رفتاراش عوض شده تا میگم یکم گوشیتو بده برم اینستا بهم نمیده گوشیشو 

یبار ازش گرفتم دیدم روشو کرد اونبر پیام پاک کرد با جر و دعوا فهمیدم برا یکی پول میزنه ب کارتش

اعتماد تو زندگی نباشه فقط طلاق 

اونم اگر پشتوانه مالی و خانوادگی باشه در غیر این باید ساخت 

کار تو خونه میخوای روزی یک ساعت کار و 200 هزار تومان پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار دانلود کن ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفهمی خیانت کرده رسماً ‌چیکار میکنی طلاق میگیری ؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه پیج اینستاگرام میشناسم،  برای این جور مسائل میتونن بهتون کمک کنن

اگه خواستین،  درخواست بدین تا آیدی پیجش رو بفرستم

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بیشتر ببینید

عزیزم اگه بعد فهمیدم میخای جدا بشی وقتی گوشیش دستته واتساپ نسب کن رو گوشیت پیامی ک براش می‌ره رو پاک کن 

اینستا باید رمزش بدونی وگرنه نمیشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اگه ببینی خیانت کرده میری طلاق میگیری؟یا روح و روانتو داغون میکنی زندگیتون جهنم میشه و تهشم باید بسازی و ادامه بدی؟تورو خدا اگه مورد دوم هستی شک رو کنار بذار و به خودت و زندگیت برس بیخیال باش عزیزم دنبال هرجی بگردی تهش بهش میرسی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
به کی پول میزد که نمیخواس تو بفهمی

ی دختر بعد ک بهش گفتم گفت والا یکی بهم التماس کرد براش پول زدم گفتم خب چرا پیاما حذف کردی گفت خب گفتم تو ناراحت نشی

اما میدونم دروغ گفت

از طریق بانک نمیتونی چک کنی ببینی برای کی پول میزنه؟

ونمیدون از کدوم کارتش زده 

من احمق پنج ساله ازدواج کردم تمااام حقوقمو دادم بهش تو تمام مراحل من کمک خرجش بودم ی هزاری برا خودم نداشتم هیچوقت الان پول بزنه ب حساب ی عنتر خانم

آخه چرا پولش رو برای کسی دیگه خرج کنه

نمیدونم شوهر من خیلی احمق و ساده هست مثلا یکی بهش بگه کلیتو بده من محتاجم میگه بیا گناه داری بیا جونمم بگیر

فورا اشکش میریزه پایین

عزیزم اگه بعد فهمیدم میخای جدا بشی وقتی گوشیش دستته واتساپ نسب کن رو گوشیت پیامی ک براش می‌ره رو پاک ...

اینستام با بزنی فراموشی رمز اس ام اس میاد گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂