2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بالای یکسال دارن بیاین سوال دارم 🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بابا 😆شبا شیر میخوره مسخابه ۶ صبح هم یکبار بیدار میشه شیر میخوره میخابه تا ۱۲

خخخخ چقد خوابش خوبه پ تقریبا هم سن پسر منه..عزیزم شیر رو مثلا اگه ۵ شماره میدادی حالا بکن ۳ شماره  هی کم کن تا غذا بخوره

خخخخ چقد خوابش خوبه پ تقریبا هم سن پسر منه..عزیزم شیر رو مثلا اگه ۵ شماره میدادی حالا بکن ۳ شماره ه ...

مثل خودمه خوابش 🤭

بعد ظهرا هم۲ ساعت میخابه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خخخخ چقد خوابش خوبه پ تقریبا هم سن پسر منه..عزیزم شیر رو مثلا اگه ۵ شماره میدادی حالا بکن ۳ شماره ه ...

۷ شماره شبا 

۵ یا ۴ شماره صبا 

ولی آره باید کم کنم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من صبونه پنیر و تخم‌مرغ اب پز زمستونام عدسی میدادم املت هم میذارم براشون بعد ظهرا هم کیک و شیر و شامو سوپ

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

حالا من فردا میخاستم بهش خامه عسل با نون بدما🥴

چند سالشه تا دو سالگی عسل ندید، من‌ میان وعده حلوای هویج میپزم‌ بجای شکر خرما میریزم، خیلی دوست داره، میوه، فرنی ، بیسکوییت کم‌شیرینی 

اخه اجیل صبونه که سیرش نمیکنه که

فرنی درست کن به جای شکر خرما له کن بذار. پنکیک درست کن. بچه ها تخم مرغ دوست دارن براش بذار. برنج غنی شده با آب گوشت و یه مدل سبزی. کوکو سیب زمینی دوست دارن.