2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بالای یکسال دارن بیاین سوال دارم 🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
یعنی از خاب بيدار شد شیر ندم؟؟

وای معلومه ک نه ..مگه بچه ی یکساله ب بالا اولویتش غذا نیس..وقتی بچه یکساله شد دیگه شیر رو میان وعده باید بدی ..اول صبحانه بعد از یکساعت شیر بده باز میوه و ناهار بده بعدش شیر  یعنی دو سه ساعت گرسنه بمونه شیر نده ک بیاد سرسفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اصلا سرلاک نباید میدادی ازاولمنکه اصلا ندادم چون هیچ خاصیتی ندارهاینهمه عدا و میان وعده هست براش ...

اینا ک‌گفتی میدم بهش اتفاقا

ولی تا بحال شله زرد درست نکردم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای معلومه ک نه ..مگه بچه ی یکساله ب بالا اولویتش غذا نیس..وقتی بچه یکساله شد دیگه شیر رو میان وعده ...

پسر ساعت ۱۲ شب میخابه ۱۲ بيدار میشه 😑

بعضی روزا شیر میخوره بعضی روزا نمیدم بهش 

صبونه میخوره ۲ .۲ و نیم ناهار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو از خواب ک بیدار میشه بهش شیر میدی بعد انتظار داری صبحانه بخوره? لابد قبل از ناهار هم چند بار شیر ...

نه بابا 😆

شبا شیر میخوره مسخابه 

۶ صبح هم یکبار بیدار میشه شیر میخوره میخابه تا ۱۲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای معلومه ک نه ..مگه بچه ی یکساله ب بالا اولویتش غذا نیس..وقتی بچه یکساله شد دیگه شیر رو میان وعده ...

اصلا بعد یکسال به شیر خشک نیازی نداره

ندادی هم ندادی

دختر من ۱۶ماهگی دکترش گفت میتونی از شیر بگیری که بع عدا بیفته

خب اینارو صبحونه و عصرونه بده دیگه سرلاک ندهبچه ها هرروز باید تخم مرع بخورنسرلاک غدای موندس

تخم‌مرغ انقد دادم از چشمش افتاده🥲

یروز نیمرو میزنم یروز املت یروز آب‌پز ولی جدیدا نمیدونم چرا نمیخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا بعد یکسال به شیر خشک نیازی ندارهندادی هم ندادیدختر من ۱۶ماهگی دکترش گفت میتونی از شیر بگیری که ...

دکتر پسر من گف تا ۲۰ ماهکی شیر بده بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر ساعت ۱۲ شب میخابه ۱۲ بيدار میشه 😑بعضی روزا شیر میخوره بعضی روزا نمیدم بهش صبونه میخوره ۲ .۲ و ن ...

خواب ک دلیلش شمایید ..من و شوهرم ساعت ۹ و نیم شب کل لامپها خاموش ..تلوزیون خاموش خودمونو ب خواب میزنیم توی پتو و تشک اونم قبل از ده و نیم میخابه..شیر هم‌خواهشا ب عنوان میان وعده بده فک نکن الان بدون شیر گرسنه میمونه چون دیگه معده با شیر کاملا سیر نمیشه سرلاک هم شیرینه بچه دوس نداره همش چیز شیرین میدی اصلا غذا نیس فرنی و سرلاک و سویق