2777
2789
عنوان

کارت بانکیم خود به خود خالی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست
الان از شوهرت نمیشه بپرسی.همین چند تا سوالی که پیش اومده .

پرسیدم میگه بی خیال فدای سرت چون باردارم فقط می خواد آروم باشم نگران بچه شه،نمی دونه من این طوری اعصابم بدتر بهم می ریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم مطمعنی 10 تومن برات ریختن از اولش، به جای 10 میلیون 1 تومن نبوده؟

نه بابا از جای مطمئن بوده .حالا حتی یه تومن هم بود باید هشصد داخلش بود نه هزار تومن .هر کی بوده تا قرون آخر جارو کرده

نگران نباش .یه بارم کارت من همش میزد خالی .بعد گفتن گذاشتی کنار موبایل .سه روز بعد خود به خود خوب شد

آرع کنار موبایل بوده .یعنی خالی خالی ؟این اولی گفت نهصد تک تومنی و دومی گفت هفتصدتک تومنی داخلشع 

نه روز اول موجودی گرفتم درست بود .حالا حتی یه تومن هم بود .هشصد هزار تومن باید داخلش بود .از اون گذشته یارانه خودم وبچه ها میاد داخل این کارت .هنوز چیزی ازش نگرفته بودم اونم یک و دویست بود

یادم نیست عزیزم .الان برو‌پرینت بگیر خبر بده

گرفتم پیرینت گلم .متاسفانه ازش خرید شده .ساعت هایی که من داخل خونه بودم .چه طوریش نمی‌دونم .آخه کارتم داخل خونه بوده کسبی نبوده که ببره .مثلا ساعت هشت و بیست دقیقه پری شب 😐من کل  پریروز خونه بودم حتی سر کوچه هم نرفتم مطمئنم .خیلی عجیبه .حالا به شوهرم هم میگم میگه خریدی یادت نمیاد .انگار من آیزایمر دارم .درصورتی که بچه هام تو خونه بودن می‌دونن اون ساعت بیرون نرفتیم