نه رمز کارتم کسی بلده نه رمز دوم داره اصلا .اس ام ای برداشت هم نمیاد به گوشیم .باهاش فقط پری روز حدود دویست هزار تومن ازسوپر مارکت کنار خونمون خرید کردم اونم حداکثر که رسید خریدش هم هست .حالا رفتم خرید می گه فقط هزار تومن داخلشه .خیلی عجیبه .یعنی کل کارت خالی شده .من روحم هم خبر نداشت .کسی نیومده خونمون و شوهرم هم خونه نیست .زنگ زدم بهش گفتم گفت خب خرید کردی و فدای سرت .اینقدر اعصابم خورد شد که با اونم دعوا کردم .حالا فردا میرم پرینت می گیرم ببینم کجا خرج شده که من روحم هم خبر ندارم .😐اعصاب این قدر خورد شد که زدم زیر گریه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه روز اول موجودی گرفتم درست بود .حالا حتی یه تومن هم بود .هشصد هزار تومن باید داخلش بود .از اون گذشته یارانه خودم وبچه ها میاد داخل این کارت .هنوز چیزی ازش نگرفته بودم اونم یک و دویست بود
گرفتم پیرینت گلم .متاسفانه ازش خرید شده .ساعت هایی که من داخل خونه بودم .چه طوریش نمیدونم .آخه کارتم داخل خونه بوده کسبی نبوده که ببره .مثلا ساعت هشت و بیست دقیقه پری شب 😐من کل پریروز خونه بودم حتی سر کوچه هم نرفتم مطمئنم .خیلی عجیبه .حالا به شوهرم هم میگم میگه خریدی یادت نمیاد .انگار من آیزایمر دارم .درصورتی که بچه هام تو خونه بودن میدونن اون ساعت بیرون نرفتیم