نه رمز کارتم کسی بلده نه رمز دوم داره اصلا .اس ام ای برداشت هم نمیاد به گوشیم .باهاش فقط پری روز حدود دویست هزار تومن ازسوپر مارکت کنار خونمون خرید کردم اونم حداکثر که رسید خریدش هم هست .حالا رفتم خرید می گه فقط هزار تومن داخلشه .خیلی عجیبه .یعنی کل کارت خالی شده .من روحم هم خبر نداشت .کسی نیومده خونمون و شوهرم هم خونه نیست .زنگ زدم بهش گفتم گفت خب خرید کردی و فدای سرت .اینقدر اعصابم خورد شد که با اونم دعوا کردم .حالا فردا میرم پرینت می گیرم ببینم کجا خرج شده که من روحم هم خبر ندارم .😐اعصاب این قدر خورد شد که زدم زیر گریه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا نمیدونم چی شده .اینا که هک مبکنن نبوده احیانا؟
چه طوری هک می کنن؟پری روز حس کردم گوشیم هک شده به شوهرم گفتم مسخره کرد .حتی اینترنتم خود به خود پرید .یعنی من خواب بودم بیدار شدم دیدم نتی که قبل خواب گرفتم هیچیش نبود در حالی که اون نت واسع یه هفته کافیه همیشه برام
ای وای .دیگه به بانک هم نمیشه اعتماد کرد .مغزم به جایی نمی رسه خودم باردارم وقتی هم باردار میشم فوق ...
برداشت اشتباه نکنین ، بانکا محل اعتمادند منظور من اینه که به هر حال به یک دلیل قانع کننده قانونی موجودی شما از حسابتون برداشته شده
یا خرید ، یا ضمانت ، یا پرداخت اقساط و قبض و ...
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود