نه رمز کارتم کسی بلده نه رمز دوم داره اصلا .اس ام ای برداشت هم نمیاد به گوشیم .باهاش فقط پری روز حدود دویست هزار تومن ازسوپر مارکت کنار خونمون خرید کردم اونم حداکثر که رسید خریدش هم هست .حالا رفتم خرید می گه فقط هزار تومن داخلشه .خیلی عجیبه .یعنی کل کارت خالی شده .من روحم هم خبر نداشت .کسی نیومده خونمون و شوهرم هم خونه نیست .زنگ زدم بهش گفتم گفت خب خرید کردی و فدای سرت .اینقدر اعصابم خورد شد که با اونم دعوا کردم .حالا فردا میرم پرینت می گیرم ببینم کجا خرج شده که من روحم هم خبر ندارم .😐اعصاب این قدر خورد شد که زدم زیر گریه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنها راهش گرفتن ۱۰ گردش آخر هست از دستگاه عابر مربوط به همون کارتشاید کسی از اطرافیان رفته باهاش خری ...
نه گلم اطرافیانی نیست .شوهرم و همه شهر دیگه هستند .بچه هامم اصلا بیرون نمیرن زیر هشت سال هستن .خودم هم مطمئنم اصلا بیرون نرفتم تو این سه روز جز همون یه بار همه اش خونه بودم
آخرش میرسی به یه راهکار قانع کننده بانکی که باهاش حسابت صفر شده ، اصلا نگران نباش 🤣🤣🤣
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
آخرش میرسی به یه راهکار قانع کننده بانکی که باهاش حسابت صفر شده ، اصلا نگران نباش 🤣🤣🤣
ای وای .دیگه به بانک هم نمیشه اعتماد کرد .مغزم به جایی نمی رسه خودم باردارم وقتی هم باردار میشم فوق العاده خنگ وهنگ میشم .فقط شوهرم که می گه خرجش کرد در حال که من اصلا از خونه نرفتم بیرون حرصم می گیره .