2777
2789
عنوان

کارت بانکیم خود به خود خالی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست

برو پرینت بگیر

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش گرفتن ۱۰ گردش آخر هست از دستگاه عابر مربوط به همون کارتشاید کسی از اطرافیان رفته باهاش خری ...

نه گلم اطرافیانی  نیست .شوهرم و همه شهر دیگه هستند .بچه هامم اصلا بیرون نمیرن زیر هشت سال هستن .خودم هم مطمئنم اصلا بیرون نرفتم تو این سه روز جز همون یه بار همه اش خونه بودم 

آره رمز پویا ندارم .کسی می تونه ازش انتقال داده باشه حساب خودش ؟وقتی کارت پیش من بوده

فقط در یک صورت میشه اونم اینکه کارتت رو کپی کرده باشند ولی در اسرع وقت پیامک بانکی و رمز پویا و همراه بانک رو فعال کن در جریان جزئیات حسابت قرار بگیری 

آخرش میرسی به یه راهکار قانع کننده بانکی که باهاش حسابت صفر شده ، اصلا نگران نباش 🤣🤣🤣

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
آخرش میرسی به یه راهکار قانع کننده بانکی که باهاش حسابت صفر شده ، اصلا نگران نباش 🤣🤣🤣

ای وای .دیگه به بانک هم نمیشه اعتماد کرد .مغزم به جایی نمی رسه خودم باردارم وقتی هم باردار میشم فوق العاده خنگ  وهنگ میشم .فقط شوهرم که می گه خرجش کرد در حال که من اصلا از خونه  نرفتم بیرون حرصم می گیره .