2777
2789

من مدرسم نمونه دولتیه

دارم فکرمیکنم حدود 500هزارتام متقاضی تجربی داشته باشیم ک نصفشون واقعی درسخون باشن

چجپری میشه از بین اصلا 200هزارنفر همه قبول بشن چیزای تاپ و...؟ 

خب اگر بنا باشه تا 1500نفر اول پزشکی و دندون رشته های تاپ مثل دانشگاه تهران و بهشتیو بیارن طبیعتا کل سمپادیا در این حد میرسه تعدادشون و رقابت بیشتر بین اوناست دیگه؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای سوال تاپیکت : نه جانم 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، یچیزی بگم ؟! یکیو دارم که ( جان من است او ) به معنای واقعی کلمه 💕✨ . . . 

نصف شون درس خون نیستن

۱۰ هزار نفر درس خونن

۳۰ هزار نفر گاه گاهی تفریحی میخونن

هزار نفر هم تمام توانشون رو میذارن.

نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشه‌ای

ببین اون درسخونایی‌ ک میگی ۹۵ درصدشون‌ شوتن

من کتابخونه عمومی میرم میدونم

فقط ۵ درصد اصولی میخونن

از اون پنج درصد هم نصفشون در میان

تو مسیر خودتو برو کار رقابت نداشته باش

ب خودت بگو باید تو کنکور میانگین ۶۰ بزنی نهایی هاتم ۲۰ 

اینجوری دیگ با کسی مقایسه نمیکنی خودتو

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

این چه تفکری بین همه جا افتاده و باعث ناامیدی همه شده؟

مدرسه داغون ما امسال و پارسال دندونپزشکی داد دولتیم هس تازه

بعدم خب دندون و پزشکی تهران و بهشتی اره همه سمپادین مشخصه بایدم اینطوری باشه ولی مگه فقط اونا دانشگاهن این همه دانشگاه دیگه 

وسواس های فکری بی پایه و اساس کنکوری ها:

من دهمم تازه🥲دهم تجربی

من از حجم استرس کارم ب دکتر قلب و ریه کشید

میدونی همش تو این فکرم که یعنی میشه؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

وسواس های فکری بی پایه و اساس کنکوری ها:

شاید باورت نشه ولی من نزدیک کنکور استرس گرفتم که نکنه عینکم بشکنه!😂😂😂😂😂 نکنه یهو بیفتم نتونم بخونم

یهوووو یادم میاد چندسال پیش فلان اتفاق افتاد

یعنی ذهن هرکاری میکنه که فرار کنه از درس بخاطر اضطراب