2777
2789

تک فرزندی اصلا اصلا نظرم نیست 

البته ببین مثلا من رابطم با خواهر برادرم خوبه 

رابطم با بچه هام خوبه اونا با هم خوبن 

خب اره یکی از خواهر برادرش بدی دیده فقط 

یا بچه های خوبی نداره بایدم این حرفو بزنه از لحاظ مالی هم اگه نداره اصلا یکی هم اضافه 

انگار این تاپیک مال منهدقیقا چند روزه شدیدا نگرانم که نکنه بچه م در آینده بگه چرا خواهر و برادر ندار ...

بچه دوم ده برابر بیشتر بهم میزنه همه چیو.باید ده برابر مراقب بچه اولت باشی.و ده برابر بچه اول مراقب دومی باشی تا آسیب نبینن.بچه های این دوره اثلا نیاز به خواهرو لرادر ندارن و تنهایی رو ترجیح میدن.حالا فکر نکنید بچه های من بی عاطفه هیتن یا درونگرا هیتن یا خودخواه.واقعا هیچ کدوم این خصلت ها رو ندارن ولی هر دو دوست دارن تنها باشن.خودمم وقتی یکیشون هست خیلی راحتم ک بهمونخوش میگذره ولی سه تایی اصلا خوش نیستیم.حتی خریدم جدا جدا میبرمشون

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی میگه تک‌فرزندی خوبه سه حالت دارهیا خانواده خیلی داغون و بی مهری دارهیا اصلا تحقیق نکرده و نمیدو ...

من خودم خواهرهای خوبی دارم و کلا خانواده با محبتی دارم.خودمم خواستم دوتابچه داشته باشم که دخترم تنها نمونه ولی الان ک دختر کوچیکم ۷ سالشه دختر بزرگم ناراحته و به حال دوستهای تک فرزندش غبطه میخوره.هرچند دوستهاشم در حسرت خواهر داشتن هستن.ناگفته نماند دخترامم ربسیار مهربونو با محبت هستن.ولی انگار شرایط تغییر کرده و همه تنهایی رو ترجیح میدن

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
من خودم خواهرهای خوبی دارم و کلا خانواده با محبتی دارم.خودمم خواستم دوتابچه داشته باشم که دخترم تنها ...

فعلا کوچیکه و چون شبیه دوستاش نیست اینو میگه.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
هرکی میگه تک‌فرزندی خوبه سه حالت دارهیا خانواده خیلی داغون و بی مهری دارهیا اصلا تحقیق نکرده و نمیدو ...

اصلا همچین چیزی نیست

الان میگم که کلی از دوستای صمیمی من که همه چیشونو با من در جریان میزارن تک فرزندن

خانواده هاشونم ماه

هیچکدوم از چیزایی که گفتی رو ندارن

نسل جدید فرق کرده اگه دهه هفتادی بودن یه چیزی ولی دهه هشتادیا به خاطر چیزای مختلف تک بودن رو ترجیح میدن

از همه هم ازدواجشون موفق تر بود و شغل بهتری دارن

من خودمم میخوام تک بیارم بچم عشق کنه و مستقل باشه

کاربری مال ۲ نفره🦥