2777
2789

سلام میشه نظراتتون رو بدید متشکر❤️

ی پسری هس سه ساله پیگیرم هست از لحاظ مالی و قیافه و اخلاق خوبه ولی من بهش حساسیت دارم و نمدونم واقعا حسش واقعیه یا ن

بعضی موقع وقتی پیام میزاره بم عصبی میشم‌ کلمات زشدی بهش میگم

اما اون هیچ وقت بم بد نمیگه حالا اون واکنش منو ب خودم میداد من اون رو....

همچین ادمی یعنی میتونه عشقش واقعی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین منو محمد جواد بلاخره خسته شد گذاشت رفت و دیگه برنگشت  و یه تیکه از منو باد خودش برد تازه فهمیدم بله منم دوسش داشتما ولی یه حس غرور یه حس اینکه همیشه هست باعث رفتارم شد ولی پشیمونی سودی نداره البته از دور میبینمش رفتارش میگه هنوز دوسم داره ولی بر نمیگرده 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
چ رفتاری داشتی با اون اقا ؟ رل بودین؟

نه تو یه کلاسی باهم بودیم به همه گفته بود منو دوست داره من همیشه بهش اخم میکردم چشم غره میرفتم رومو اونور میکردم اگه ازم یه وسیله میخواست به یه حالت بد بهش میدادم ولی اون همیشه نگاه با محبت بهم داشت همیشه ازم تعریف میکرد ورفتارمو نادیده میگرفت اما  الان از رفتار اون موقع ام خجالت میکشم کاش میشد جبران کرد ولی دیره 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁