2777
2789
الان مامان بابای دوستم اینقد خوشحالن تک بچه آوردن میگن هم از جوونیمون بهتر استفاده کردیمهم اعصابمون ...

من بعنوان مادر دو دختر که خیلییی هم براشون وقتو انرزی میزارم و تربیتشون هم موفق بوده تاحالا بشدت موافق تک فرزندی هستم و به همه کسانی که مرددن برای بچه دوم توصیه میکنم نکنن این کارو چون هم در حق خودشون هم فرزند اول هم فرزند دوم ظلم میشه.بچه اجتماعی و موفق باشه هرگز تنها نمیمونه.دخترهای من با اینکه عاشق هم هستن ولی واقعا مزاحم همدیگه هستن.هرروز صبح موقع مدرسه رفتن اعصاب هر سه مون خورده چون یکی خیلی عجوله یکی خیلییی ریلکس.این ی مثال کوچیک بود

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
نمیدونم واقعیتش من خودم تک فرزندم وقتی روابط بین خواهرا و برادرای مادر و پدرم رو میبینم خداروشکر میک ...

انشاالله که آدمای خیلی خوبی سرراهتون قرار میگیره خیلی بهتر از خواهروبرادر...موفق و سلامت باشید انشاالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا عروس باید خواهرش یا زن داداشش باهاش برهرسم ما اینه

ولی ما اصلا از این رسما نداریم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

من تک فرزندم ودوتا بچه دارم واقعا تک فرزندی سخته از همه لحاظ ،موقع زایمان اولم بابام مریض بود و مادرم نمیتونست بهم رسیدگی کنه واقعا خالم و دخترش برام مادری کردن ،تک وتنها ی فامیل منم همه یه جوری سرشون به خواهر برادرا گرمه الان بچه هام جایی ندارن برن خودم خیلی احساس بی‌کسی میکنم بعداز فوت پدرم ،اگر از نظر جسمی و مالی روبراه بودم حتما یه بچه دیگه می‌آوردم 

فاصله سنیمون کم بود همش دعوا داشتیم اوضاع مالی خوب نبود حسرت خیلی چیزا رو داشتیم رابطه پدر و مادرم خ ...

عزیزم💔💔

یاد خودم افتادم

لعنت به دعوای والدین

منم شبا صدای دعوای پدر و مادرم را میشنیدم و تنهایی تا صبح می لرزیدم💔💔

و چقدر که با حسرت و نداری بزرگ شدم بابام خرج زن دومش میکرد

هعییی روزگار

یادم یه سال کیف مدرسه برام نخرید کتابام با پوشه کشی بردم مدرسه 

خدا کنه بچه هامون خوشبخت شن همین

من تک فرزندم ودوتا بچه دارم واقعا تک فرزندی سخته از همه لحاظ ،موقع زایمان اولم بابام مریض بود و مادر ...

ببین حرف من و شما که تک فرزندیم یکی شد

کامنتم را نمیدونم خوندین بالاتر نوشتم یا نه

ولی به من گفتن حرف شما استثنا هست و... 

ما تک فرزندا همین تجربه ها را داریم ولی نمیخوان بخاطر آینده بچه هاشونم شده واقعیت را قبول کنن

البته که برای بچه دار شدن شرایط داشتن خیلی مهم

من بعنوان مادر دو دختر که خیلییی هم براشون وقتو انرزی میزارم و تربیتشون هم موفق بوده تاحالا بشدت موا ...

انگار این تاپیک مال منه

دقیقا چند روزه شدیدا نگرانم که نکنه بچه م در آینده بگه چرا خواهر و برادر ندارم

آخه واقعا الان زندگیمون خوبه. نمیخوام با آوردن یه بچه دیگه آرامش و اقتصاد خانواده رو نابود کنم.

چون سر بچه مون دقیقا این اتفاقات افتاد تا بالاخره به یه ثباتی رسیدیم.

عالیهخصوصا اونجا که تو بارداری و زایمان تنهاییاونجا که هیچ همراه و هم زبونی نداریاونجا تو آرایشگاه ر ...

شرایط خانوادگی ربطی به تعداد بچه ها نداره

من تک فرزند نیستم ولی کلا خانواده سردی هستیم و هیچکدوم از لحظاتی که گفتی کسی پشتم نبود

ازدواج ک کردن تازه عمق فاجعه مشخص میشه.خیلی تک فرزندا دیدم با چشم‌خودم. خیلی زیاد.

خب الان ازدواج کرده دوستم بچه هم داره

تک فرزندم هست خودش

هر روز میگه خداروشکر که تک بودم 

کاربری مال ۲ نفره🦥
من بعنوان مادر دو دختر که خیلییی هم براشون وقتو انرزی میزارم و تربیتشون هم موفق بوده تاحالا بشدت موا ...

دقیقاااااا

این دوره زمونه فقط باید اجتماعی بود

الان دوست تک فرزند من یه برو بیایی داره

هم پرستیژ بالا هم کلی رفیق واقعی

تو تنهاییاشم عشقققق میکنه

کاربری مال ۲ نفره🦥
خب الان ازدواج کرده دوستم بچه هم دارهتک فرزندم هست خودشهر روز میگه خداروشکر که تک بودم

خودش رو نمیگم

شوهرش و خانواده شوهرش مطمئن باش پوست انداختن کنارش

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
ببین حرف من و شما که تک فرزندیم یکی شدکامنتم را نمیدونم خوندین بالاتر نوشتم یا نهولی به من گفتن حرف ...

هرکی میگه تک‌فرزندی خوبه سه حالت داره

یا خانواده خیلی داغون و بی مهری داره

یا اصلا تحقیق نکرده و نمیدونه چی در انتظارشه

یا همه این بهانه ها رو جور میکنه که ب اسم خوشبختی بچه روی تنبلی‌و راحت‌طلبی خودش صفحه بذاره 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.