2777
2789
من روز عروسیم مامانمم پیشم نبود خاله شوهرم بود اونم نبودش بهتر بود تا بودنش کلا خیلیا خواهر و برادر ...

دقیقاااااا

آفرین چقدر خوشحالم انسان های بالغ هنوز هستن🥲🥲🥲😂🤍

کاربری مال ۲ نفره🦥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین همه چی مال خودشونهخیلی مستقلنقشنگ بلدن تنها وقت بگذرونن و از تنهایی نمیترسن و مشکلاتشونو خودشون ...

خب اینایی که گفتین اصلا ربطی هم تک فرزندی نداره ک

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من روز عروسیم مامانمم پیشم نبود خاله شوهرم بود اونم نبودش بهتر بود تا بودنش کلا خیلیا خواهر و برادر ...

الان مامان بابای دوستم اینقد خوشحالن تک بچه آوردن میگن هم از جوونیمون بهتر استفاده کردیم

هم اعصابمون راحت تر موند هم بچه درست تربیت شد

اکثر اینا که میگن تک فرزندی بده به پیری فکر میکنن

آخه پیری تهش یه دوران ۲۰ ساله هست

جوونی یه دوران ۶۰ ساله

ینی حاضرن ۶۰ سالو از دست بدن به خاطر ۲۰ سال

کاربری مال ۲ نفره🦥
والا خودمو گول نمیزنم شرایطشون رو دیدم ولی این موردی که شما گفتی واقعا استثنا بودتو کل دنیا هم یارو ...

بنظرم به جای اینکه گیر بدیم رو چند فرزند بودن بچه ها رو سعی کنیم اجتماعی بار بیاریم که دوستای زیادی داشته باشند و برای ایندشون تلاش کنیم 

عالیهخصوصا اونجا که تو بارداری و زایمان تنهاییاونجا که هیچ همراه و هم زبونی نداریاونجا تو آرایشگاه ر ...

بقیه رو نمیدونم ولی تو روز عروسی مگه خانوادگی میرین ارایشگاه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خب اینایی که گفتین اصلا ربطی هم تک فرزندی نداره ک

داره من خودم تک نیستم و خواهر برادر دارم 

واقعا میبینم چقدر اونا نسبت به من پخته ترن چون همه چیو خودشون یاد گرفتن

نمیگم مورد استثنا وجود نداره ها میگم این موارد که گفتم تو تک فرزندا رایج تره

کاربری مال ۲ نفره🦥
چرا؟؟؟ منم بچم فعلاتک فرزنده آپشناتوبگوبفهمم تجدیدنظرکنم

اونایی که خواهر دارن حس حسادت رو یاد میگیرن اونایی که داداش دارن که بدتر داداشه هی بهشون گیر میده با این وضعیت های مالی معلوم نیست پسر بتونه برا خودش خونه بخره یا نه چرا آدم بیاره آخه

فن پیج سریال چینی. 

خواهر برادرها هم به یه سنی میرسن سر ارث و میراث درگیرند

من به عنوان یه تک فرزند بنظرم همچیش عالیه 

در حال حاضر خواهر و برادر داشتن مثل قدیم نیس و بزرگ که بشن همدیگرو تحویل نمیگیرن و فقط دردسره دیدم که میگم 

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

منم در حال حاضر موافق تک فرزندی هستم ولی همش استرس میگیرم که نکنه سنم بره بالا قدرت باروری رو از دست بدم و اونموقعه پشیمون بشپ

خواهرات بالاخره هم بازی بودن باهاتبالاخره تو مشکلات خانوادگی تنها نبودیبالاخره غیر از خودت کسی هست ک ...

فاصله سنیمون کم بود همش دعوا داشتیم اوضاع مالی خوب نبود حسرت خیلی چیزا رو داشتیم رابطه پدر و مادرم خوب نبود سه تایی دعواهاشونو نگاه میکردیم و از ترس میلرزیدیم هر کس با توجه به تجربه ای که داره برای زندگیش تصمیم میگیره شاید شما این مشکلات و نداشتی و فقط تنهایی رو میبینی  ولی من ترجیح میدادم تک فرزند بودم یا خودم نبودم یکی از خواهران تو این دنیا بود و حداقل هزینه سه تاییمون برای یکی خرج میشد و حسرت نمی‌کشید بازم میگم اوضاع مالی عالی باشه هرکسی حق داره هر چندتا دلش میخواد بچه بیاره وقتی خونه بزرگ داری لازم نیست جلوی بچه دعوا کنی برای پاره شدن کفش و لباسش لازم نیست نگران باشی برای روزای تعطیل کلی برنامه تفریحی داری ولی وقتی پول نباشه آوردن حسرت خور بیشتر ضروری نیست

عالیهخصوصا اونجا که تو بارداری و زایمان تنهاییاونجا که هیچ همراه و هم زبونی نداریاونجا تو آرایشگاه ر ...

دلیلتون خیلی جالب بود

تنها نبودن توی ارایشگاه!!!!

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید