2777
2789
عنوان

هزینه ی عروسی تقریبا چقد میشه ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 50 پست
دختر عموی من هفته پیش عروسیش بود شام برای هر نفر یه پرس برنج با یه سیخ کوبیده و یه سبخ جوجه یه ماست ...

مبارکه 

💖من ب دعای شما نی نی سایتیا خیلی اعتماد دارم میشه دعاکنید ب عشقم برسم ❓❓🥺🥺🤍💌

دوستام میگن طرز فکرم اشتباهه چون عروسی فقط ی بارهولی بنظرم ی سفر خارجی خیلی بیشتر خوش میگذره تا ی جش ...

عروسی کوچیک‌خوبه با خانواده 

بزرگ میگیری ۵۰۰نفر میان اخر میگن اینش بد بود اونش بد بود حیف پولی که خرج میکنی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عروسی کوچیک‌خوبه با خانواده بزرگ میگیری ۵۰۰نفر میان اخر میگن اینش بد بود اونش بد بود حیف پولی که خرج ...

ای دقیقااااااااا همین

دلم ی سفر خارج میخواد جا عروسی ولی میترسم بقیه قبول نکنن 

البته بابام فعلا رضایت ب ازدواجمم نداده خخ

ای دقیقااااااااا همیندلم ی سفر خارج میخواد جا عروسی ولی میترسم بقیه قبول نکنن البته بابام فعلا رضایت ...

انشالله که رضایت بده با یه ادم خوب موفق و صادق 

بعدم همه چی اونجوری که میخوای پیش بره به خق خداوند بزرگ متعال

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

انشالله که رضایت بده با یه ادم خوب موفق و صادق بعدم همه چی اونجوری که میخوای پیش بره به خق خداوند بز ...

فداتشم گلممممم

مرسی بابت دعای قشنگت