2777
2789

داشتیم راجب دعا و طلسم حرف می زدیم من گقنم هیچ چیز بدون تلاش بدست نمیاد 

برداشت گفت آره مثلا شوهر تو درس خونده ولی کار نکرده الانم کارمنده بی پوله 

ولی برادر شوهرت از بچگی کارگری کرده زحمت کشیده الان پولداره 

از صب داره مغزم خورده میشه 

تقصیر. شوهرمه ک رفت سراغ درس ؟

الان فکر شوهرم و برادر شوهرم زمین تا اسمونه اون کلا  مگ همه چی پوله

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روت تاثیر نذاره حرف مردم ،، از زندگیت لذت ببر بابا بعضیا میبینن با شوهرت خوبی میخوان زده ت کنن و هی ...

اینجور آدمی نیست اگ بود میگفتم داره سوسه میاد از ته دلش گفت 

منم شوهرم بی پوله خیلی بی پول طوری که ن خونه ن ماشین هیچییییی یه حلقم من ندارم و حتی من یه ارایشگاه نمیتونم برم ولی برادرشوهرم پولداره کلی طلا نامزدش داره خونه سه تاماشین دوتا خونه دوطبق و باغ و....

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
بیشتر ببینید
حسادت شوهرتو کردهوگرن چ لزومی داشت بگه

آدم اینجوری نیست اصلا  مثل مامانمه ولی مقایسه تو خون خونواده مونه

منم شوهرم بی پوله خیلی بی پول طوری که ن خونه ن ماشین هیچییییی یه حلقم من ندارم و حتی من یه ارایشگاه ...

برادر شوهر من خیلی هم از ما بهتر نیست 

هیچ ربطی به تلاش نداره، خیلیا رو دیدم از بچگی کارگری کردن بعدشم تو فقر شدید مردن، برادر شوهر شما فکر اقتصادی و ثروت ساز داشته، به زحمتم ربطی نداره بعضی پولدارا رو دیدم تو ماه فقط یک روز کار می کنن یا وقتی خوابن هم پول میاد رو پولاشون

خب خودش پول دوسته حتماا ، مهم اینه که خودت از چه زاویه ای به زندگی نگاه میکنی؟؟

من اصلا تاحالا خودمو با اونا مقایسه نکرده بودم چون اصلا ما راه مون یه وره اونا یه ور کلا دو قطب مخالفیم 

هیچ ربطی به تلاش نداره، خیلیا رو دیدم از بچگی کارگری کردن بعدشم تو فقیر شدید مردن، برادر شوهر شما فک ...

برادر شوهرم اصلا خیلی فرقی با ما ندارع تازه اگر زنش نبود همینم نداشت شوهر من خیلی مغز اقتصادی اش کار می‌کنه فقط پول ندارع عملی کنه تنها برتری اونا اینه ک ماشینی ک با ثبت نام مادران خریده بودن فروختن پول گذاشتن ۱ دنگ ماشین سنگین خریدن همین