2777
2789
عنوان

مذهبیا یه لحظه بیاین لطفاً 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 39 پست
اصلا همین ک میدونم انگار یه نفر حواسش بهم هست و ار از همه ی دنیا بزرگتر و مهربون تره همین که میدونم ...

دقیقااا 

گرچه از نظر ما محال میاد اما برای اون آسونه کافیه ازش بخوایم و اون راضی باشه

«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی،  در واقعیت رویای منی:) ..../خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید
خواهر گلاول، تبریک میگم برای شروع دوباره نماز💚این بزرگترین قدم و بزرگترین کارهبعد اینکه تعبیر خوابه ...

من فارغ از ماجرای کسی که دوسش دارم واقعا خدارو همیشه دوس داشتم و حسش میکنم و به وجودش نیاز دارم تو زندگیم 

مدتی افسردگی داشتم چون همه کارام با شکست مواجه میشد داغون بودم و بخاطر اینا قهرم گرفت 

الان که برگشتم با تموم قلبم و با دلشکستگی تموم برگشتم سمتش ولی واقعا وقتی نماز میخونم آروم میشم اما خب اینکه به اونی که دوس دارم برسم رو هم ازش میخوام 

و یچیز عجیب دیگه روزی که خواستگاری کردن و پدرم بدون در میون گذاشتن با من رد کرد من خیلی دلم شکست خیلی گریه کردم بعد همون روز شبش پدرم یه کلیپ نشونم داد که تو برنامه محفل خانومی اومده بود که عاشق شده بود!و برای رسیدن به کسی که دوسش داره از اهل بیت کمک گرفتن بعد کسیو تو خواب میدیدن ک ماجرا ختم شد به شهید محسن حججی  و اون شخص که تو خوابشون بود ایشون بوده اسم خانومه مریم بود نمیدونم شاید دیده باشین ولی وقتی خود پدرم اینو نشونم داد یهو به دلم افتاد که یه نذر صلوات کنم برا شهید محسن حججی به این نیت 

که دارم انجامش میدم ۱۲۴هزار صلوات 

حس کردم اینم نشونه بود امیدوارم که بهم کمک کنه چون به دلم افتاد در لحظه این کارو کنم

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم کوچیکتو بگو لطفا

خصوصی میگم بهت عزیز دلم ❤️ 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

دقیقااا گرچه از نظر ما محال میاد اما برای اون آسونه کافیه ازش بخوایم و اون راضی باشه

دقیقا 🥺🤍این خیلی خوبه امید میده به آدم 

من فارغ از ماجرای کسی که دوسش دارم واقعا خدارو همیشه دوس داشتم و حسش میکنم و به وجودش نیاز دارم تو ز ...

بله اون قسمتو دیدم خواهر

خیلی قشنگ بود

درباره نمازتون، عالیه💚👏

شکر خدا هزاران بار

من حرفام درباره رسیدن یا نرسیدن به اون شخص بود که توکل کنید

دعا میکنم اگر به صلاحتونه، به همین زودی ازدواجتون به دست حضرت زهرا(س) جور بشه

چله عاشورا به نیابت از شهدا عالیه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
بله اون قسمتو دیدم خواهرخیلی قشنگ بوددرباره نمازتون، عالیه💚👏شکر خدا هزاران بارمن حرفام درباره رسید ...

ممنونم عزیزم ❤️ 

اره خودم خیلی حس خوبی دارم و خوشحالم امیدوارم هیچوقت دیگه ترک نشه🥲

اره خیلی قشنگ بود مخصوصاً اینکه دقیقا همون شب دیدمش اصلا جا خوردم 

خیلی ممنونم که دعام میکنید🥲❤️

اره تو این فکر بودم که به روش حق شناس زیارت عاشورا بخونم.

تو همین سایت خیلی دیدم از چله ها حاجت گرفتن انشالله منم حاجت روا بشم دلم گرمه به خدا یه جور عجیبی بهش امیدوارم مخصوصاً با چیزایی که این مدت کم دیدم

یا مثلا یه کدورتی با پدرم داشتم قهر نبودم ولی سرسنگین طور 😂🙈

تو نماز صبم دعا کردم ب خدا گفتم برطرف شه امروز خودش بیاد آشتی بخدا همون روز بعدازظهرش اومد تو اتاقم و برطرف شد🥲😅این چیزا کوچیک بودنا ولی اینکه درست بعد از دعا کردنم درست شده حس کردم خدا میشنوه صدامو برا همین خیلی خیلی بیشتر از قبل آروم شدم و امیدوار

ممنونم عزیزم ❤️ اره خودم خیلی حس خوبی دارم و خوشحالم امیدوارم هیچوقت دیگه ترک نشه🥲اره خیلی قشنگ بود ...

چله حق شناس عالیه خواهر

بارها و بارها تو خود همین سایت حاجت رواییهاش رو دیدم

حتی یه خانومی میگفتن بعد ۹ سال با این چله به لطف خدا بچه دار شدند تاپیکشم کردم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
چله حق شناس عالیه خواهربارها و بارها تو خود همین سایت حاجت رواییهاش رو دیدمحتی یه خانومی میگفتن بعد ...

اره منم خیلی راجبش شنیدم😍

انشاءالله که منم بگیرم و حاجت روا بشم🥲

اره منم خیلی راجبش شنیدم😍انشاءالله که منم بگیرم و حاجت روا بشم🥲

الهی آمین🖤

بیشتر ببینید