2777
2789
عنوان

خرخونا بیاید نظر بدید راجب درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 31 پست

به من میگن خر خون کلاس ولی خب من زیاد ساعتی درس نمیخونم در روز مثلا مشخص میکنم که باید 5 تا درس را بخونم میشینم 5 تا درس را کامل و دقیق میخونم البته بین ش هم استراحت میکنم بعدش فرداش درس های اون روز رو میخونم برنامه ریزی خاصی ندارم به نظرم درست خوندن بهتر از اینکه مه مثلا تمام روز رو بخونی من خودم با یه دور خوندن دقیق 20 میگیرم اخرین امتحانم هم همین طوری بود برای همین بهم میگن ادم فضایی حالا بنظرتون من خر خونم؟ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه تابستون دیگه وقتم خیلی ازاده مثلا دیگه تصمیم گرفتم باشگامو نرم چون خیلی مزخرف بود دیگه مدرسه هم ...

ورزشو ول نکن خواهش میکنم ازت

ببین اینجیزایی که میگم از یه کنکوری زجر کشیدس که ۳ ساله داره کنکور میده. این راهو رفتیم میدونیم

به من میگن خر خون کلاس ولی خب من زیاد ساعتی درس نمیخونم در روز مثلا مشخص میکنم که باید 5 تا درس را ب ...

مرسیی که روشتو گفتیی🙂

ایشالله موفق باشی💋

من نمیتونم مثه تو باشم مثلا با چند دور خوندن ۲٠ بگیرم تا ۱٠ بار کتابو نخونم نمیفهممش لامصب

اخه تابستون دیگه وقتم خیلی ازاده مثلا دیگه تصمیم گرفتم باشگامو نرم چون خیلی مزخرف بود دیگه مدرسه هم ...

اره ولی اگه انقدر به خودت فشار بیاری و تفریح نکنی و کارای مورد علاقتو نکنی وقتی سال کنکور رسیدی خسته ای و وقت انجام اینکارا رو هم نداری افسرده میشی از درستم میفتی هر چیزی به اندازه اش خوبه 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید

اره عالیه.

فقط بینش حتما یچی بخور و استراحت کن

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) درخواست‌دوستی‌هیچ‌کس‌و‌نمیپذیرم‌،فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌         پذیرفته‌میشه

بیشتر ببینید

فعلا دو سه هفته همین ساعت رو نگه دار ، بعدش ببر بالاتر اگه نیاز بود 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید

نصیحت منی که این راه تورو رفتم الان کنکوریم گوش کن ترو خدا منم اون موقع گوش ندادم اگه گوش داده بودم خیلی جلوتر بودم منم عین تو تابستون دهم فقط دهم خوندم ولی این کارو نکن 40 درصد بزار برا فقط جاهایی از دهم که اشکال داری رفع کن مثل فصل 3 فیزیک . استوکیومتری و تابع ریاضی و بقیه وقتتو فقط بزار یازدهم یعنی حتی اگه میخوای دهمو ببندی تابستون مشکلی نیست شرطش اینه که درسای تخصصی یازدهمو تا اخر تابستون کامل ببندی و اینکه خود خوانم نمیشه حتما کلاس های سالای گذشته رو توی تلگرام دانلود کن و ببین چون تو تابستون دهم خوندن عملا هیییچ فایده ای برات نداره  تابستون کنکور همشو یادت رفته فقطط فقطططط رفع اشکال مباحث سخت مثل استوکیومتری و تابع  این پیام منو یادت باشه مهم تر از الانت تابستون سال بعدته اگر این برنامه رو پیش بری اون موقع اولویت اولت فقط تموم کردن 12 تو تابستون باشه بعدم بستن دهمت چون دیگه اونموقع 11 رو دوبار خوندی و اینطوری میشه که تو رتبه ی زیر 3 رقمی خواهی اورد این نصیحت من راه نجات طلایی برای توعه چیزی که مشاورا به بچه های متوسط نمیگن به حرف  بقیه هم توجه نکن من که رسیدم به اخرش میگم این بهترین راهه و از اون مهم تر جع کردن 12 تو تابستون یازدهم از همششش مهم تر . موفق باشی معلم انلاینم اگر خواستی بگیری زیست حنیف عظیمی یا فرهمند نیا شیمی فراهانی و فیزیک 100 قضاتی و ریاضی هم اگه خیلی ضعیفی کرمی اگر نه اریان حیدری  و اینکه کلاسارو حتما با برنامه ببین و هیچتا رو جا ننداز این کل تجربه 3 سال منه باهاش تضمینی تو کنکور موفقی مشاورم نمیخوای 

و اینکه این تابستون بیشتر خوش بگذرون وگرنه خسته میشی مثل من که 3 سال بکوب خوندم ولی یه ماه به کنکور دیگه بریدم نمیگم نخوندم ولی اونطوری که شایسته بود نخوندم تفریحای مورد علاقت تابستون هر روز 2 الی 3 ساعت براش داشته باش فیلم و کافه رفتن و هررچی که بخوای