زندگیمو دوست دارم اما با برنامه ریزی قبلی به طلاق میکشه😔😔مفصل توضیح میدم تو چند تا تاپیک،عید قرار بود نیمه اول خونه مادرشوهر نیمه دوم خونه مامانم باشیم،نیمه دوم همسرم منو آورد خوش و خرم گذاشت خونه مامانم رفت ماموریت فرداش بدون هیچ دلیلی پیام داد میام بریم خونه حاظر شو گفتم چرا گفت همین که گفتم(خواهرش از من خوشش نمیاد نمیدونم اون یه روز چی به همسرم گفته بود پرش کرده بود)اومد منم بدون هیچ بحثی وسایلامو برداشتم رفتیم خونه تو راه هیچ حرفی نزد فرداش از خواب پاشدم دیدم نیس رفته بیرون شب اومد بازم هیچ حرفی نزد،پس فرداش اومد خونه هر چی از دهنش اومد به خودم و خونوادم گفت داد بیداد فحاشی وسایل شکوندن بعدشم گفت همین الان میری خونه بابات منم سرجام میلرزیدم به زور منو برد ترمینال من حالم بهم خورد رفتیم بیمارستان اومدیم خونه بازم فرداش منو برد ترمینال فرستاد خونه مامانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا اینی که تعریف میکنی معلومه اصلا آدم نرمالی نیست
با یه حرف آدم اینقدر شیطان صفت نمیشه البته اگر حقیقت رو گفته باشی
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
عیب ما خانوما اینه همه سختیها و بی احترامی هارو میخوابیم با یه عشق کاذب پاک کنیم عشق به کسی که حتی اراده تصمیم گیری نگاره عشق به کسی که اصلا شناختی از حریم زن و شوهری ندارن باید یه جایی به این عشق کاذب مهر باطلی بزنیم
ما هم یک عروس داریم استاتر مثل تو فکر میکنه کل دنیا میخوان شوهرشو ازش بگیرن بیست ساله ندیدیمش حتی ول ...
عزیزم من یه طرفه تعریف نمیکنم حتی نمیگم مادرشوهرم فقط میگم خواهر شوهرم چون اون یادش میده مثلا یه روز شوهرم میومد میگفت با خواهرم صحبت کردم میگفت زنت به ما زنگ نمیزنه پا میشد سر اون منو کتک میزد،من همسرم هم مامان هم بابا هم چند تا داداش داره چرا اونا رو نمیگم چون اونا کاری نمیکنن ولی خواهر زندگی ما رو سیاه کرده
الان اولین کاری که شما باید بکنی و حق با شما باشه تو دادگاه پاشو بروخونت ،امد انداختت بیرون زنگ بزن 110،وگرنه تو دادگاه محکوم میشی صد در صد .رفتی تو خونت ،نیومد برو دادگاه شکایت کن عدم تمکین بزن که نمیاد خونه ،بابت اینکه ماشین به نام زده ،دادگاه استعلام میگیره ،در کل غلطی نمیتونه بکنه ،برو شکایت نفقه کن .در مورد طلاها هم برو عوضشون کن با فاکتور ،تو فاکتور اگر آشنا باشه تاریخ رو دست کاری کن و گرنه کاری نمیتونی بکنی و باید طلاها رو بدی ،چون فاکتور داره .الان از خونت زدی بیرون ،فردا شما نمیتونی بابت این روزهای که نبودی ادعای نفقه کنی