2777
2789
عنوان

زندگی که با برنامه ریزی خواهرش به طلاق میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 221 پست
دنبال بهونه بوده،وگرنه با پر کردم خواهرش کار به اینجا کشیده نمیشد.بعد فکر کن خواهرش پرش کرده،آدمی که ...

چرا فقط خواهرش،مثلا میومدم خونه مامانم زنگ میزد برو خونه آبجیم میگفتم نمیرم میگفت بیا جدا شدیم😐یا میگفت زنگ بزن به خواهرم میگفتم نمیزنم میگفت بیا جدا شیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم دلش برا چند سال زندگی میسوزه طلاق در هر صورت سخته

درسته حق داری سخته 

ولی سخت‌ترش اینه 

بین بد و بدتر،بد و انتخاب کن

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

دیگه به همه گفته طلاق میدم بقیه تاپیکمو بخون

این حتما عاشق شده 

یا یک گندی بالا آورده 

حتما زنی چیزی حامله کرده الان میخواد بگیره 

پی کارش بگیر اگه خیانته ب دلیل خیانت ازش شکایت کن 

دوربین ترمینال هم داره ثابت کن خودش به زور آوردت ترمینال فرستادت خونه بابات

والا اینی که تعریف میکنی معلومه اصلا آدم نرمالی نیست

با یه حرف آدم اینقدر شیطان صفت نمیشه البته اگر حقیقت رو گفته باشی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
جدا شو ولی استوری بزار تمام فک و فامیلاش ببینن آبرو خودشو خاهرشو ببر بعدم واگذار کن بخدا بعدم دادخاس ...

میدونی حالم بده بیشعور چند ساله نه گذاشته کار کنم نه دانشگاه برم نه کلاس،الان با جیب خالی با ۳۲ سال سن 

چرا فقط خواهرش،مثلا میومدم خونه مامانم زنگ میزد برو خونه آبجیم میگفتم نمیرم میگفت بیا جدا شدیم😐یا م ...

اصلا مقصر خواهرشه،ولش کن زندگی باهاش یعنی پشمونی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
برای تک تکش شکایت کندر ضمن چون دقیقن قبل قهر همه این کارها رو کرده هیچی قبول نیستدولت قبول نمیکنهمیف ...

نمی‌دونم فقط با خودم میگم تو این چند سال زندگی چقدر بهم دروغ گفته چقدر بهم گفته پول ندارم در حالیکه شاید داشت نمیدونم

عیب ما خانوما اینه همه سختی‌ها و بی احترامی هارو می‌خوابیم با یه عشق کاذب پاک کنیم عشق به کسی که حتی اراده تصمیم گیری نگاره عشق به کسی که اصلا شناختی از حریم زن و شوهری ندارن باید یه جایی به این عشق کاذب مهر باطلی بزنیم

چرا فقط خواهرش،مثلا میومدم خونه مامانم زنگ میزد برو خونه آبجیم میگفتم نمیرم میگفت بیا جدا شدیم😐یا م ...

واقعا هنوز با همچین شوهری که داشتی دلت برا زندگیت میسوزه؟

محکم وایسا بگو طلاق میخوام کاری کن اول اون خواهرش بیوفته به پات 

اگرم طلاق گرفتی به شوهرت بگو حالا برو چیز خوری خواهرت رو بکن

ما هم یک عروس داریم استاتر مثل تو فکر میکنه کل دنیا میخوان شوهرشو ازش بگیرن بیست ساله ندیدیمش حتی ول ...

عزیزم من یه طرفه تعریف نمیکنم حتی نمیگم مادرشوهرم فقط میگم خواهر شوهرم چون اون یادش میده مثلا یه روز شوهرم میومد میگفت با خواهرم صحبت کردم میگفت زنت به ما زنگ نمیزنه پا میشد سر اون منو کتک میزد،من همسرم هم مامان هم بابا هم چند تا داداش داره چرا اونا رو نمیگم چون اونا کاری نمیکنن ولی خواهر زندگی ما رو سیاه کرده

الان اولین کاری که شما باید بکنی و حق با شما باشه تو دادگاه پاشو  برو‌خونت ،امد انداختت بیرون زنگ بزن 110،وگرنه تو دادگاه محکوم میشی صد در صد .رفتی تو خونت ،نیومد برو دادگاه شکایت کن عدم تمکین بزن که نمیاد خونه ،بابت اینکه ماشین به نام زده ،دادگاه استعلام میگیره ،در کل غلطی نمیتونه بکنه ،برو شکایت نفقه کن .در مورد طلاها هم برو عوضشون کن با فاکتور ،تو فاکتور اگر آشنا باشه تاریخ رو دست کاری کن و گرنه کاری نمیتونی بکنی و باید طلاها رو بدی ،چون فاکتور داره .الان از خونت زدی بیرون ،فردا شما نمیتونی بابت این روزهای که نبودی ادعای نفقه کنی