2777
2789
عنوان

بدن درد عصبی فقط نوزده سالمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
یا خدا امیدوارم خوب بشینخدا کنه مال من در این حد نشه مامان بابام ک دو خود شیفته متنفر از دکترن تا خو ...

منم کلی سختی کشیدم کسی باورش نمیشه  که الان ۳۰ سالمه هربلایی سرم اومده تو این سالها

بیهودی هیچ قرصی بدون تجویز دکتر نخورمنی که ۴ ساله با تجویز دکتر قرص خوردم خوب نشدماون وقت بدون تجویز ...

اخه بیشتر بخاطر اعصابمه عصبی میشم حرص میخورم هی چی باشه اینجوری میشم

باشه گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از هفده شونزده سالگیم شروع شد ی مدت داشتم این درد نکبت رو خوب شد الان باز شروع شده

خیلی بده دستت آخر بی حس می شه وتیره می کشه

ولی بازم دست وپا خوبه

من یه مدت چشام می رفت بالا از استرس

البته عوارض قرص هم بوده

منم کلی سختی کشیدم کسی باورش نمیشه که الان ۳۰ سالمه هربلایی سرم اومده تو این سالها

واقعاً درد بدیه من دست راستم استرس داشته باشم سنگین میشه رفتم دکتر مغز و اعصاب قرص داده

نمی‌دونم چی داره این دنیا که بیعرزه به این همه بدبختی 

درد جسمی بی پولی بی کسی 

خداروشکر یکی درکم کردتوی گوگل سرچ کردم نوشته واسه اعصاب فلوکستین خوبه بگیرم بخورم بنظرت

اصلا عزیزم برو یه دکتر مغز و اعصاب خوب چند دور دارو مایده خوب میشه و حتما تاکید کن معتاد نشی به قرص ، من بهم فلوکسین نداد

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات