2777
2789
عنوان

بچم میگه اسممو عوض کن

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 31 پست
قدیمیه یکم واقعیتش پسند نسل جوون نیست میدونی بعدم بچه شما ایرانیه نباید اسم ایرانی داشته باشه ؟ من خ ...

اسم پارسا قشنگه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودمم همین فکرو میکنم ولی نمی‌دونم چرا حساس شده

به نظرم به معلمش هم بگید این جریانو یواشکی و ازشون بخواین غیر مستقیم در موردش حرف بزنن و تعریف کنن از اسمش شما هم جلوش مقاومت نکنین بگو باشه ارین یا شاهین صدات میکنیم و واقعا هم یه مدت صداش کنین ولی بگین شناسنامه دست شما نیس اجازه نمیدن بعد هجده سالگیت عوض میکنیم

اسم پارسا قشنگه؟

معنیش اره ولی من اسم اشکان رو دوست دارم هم به خاطر اینکه به سلسه اشکانی مربوطه هم به نظرم اسم های خیلی بهتری هستن این همه اسم ایرانی مازیار هست سهراب هست سیاو ش  هست ارتا هست کوروش هست اریا هست ارمان هست اراد هست ارمان هم خیلی معنی شیکی داره 

یازده سال بچه نیست دقیقا زمانیه ک اعتماد ب نفسش باید شکل بگیره

بابا بچس یه مورد اینجوری دیگه دیدم تو همین سن و سال گیر داده بود منو چیز دیگه ای صدا بزنین یه مدت خونوادش صداش زدن یکم بزرگتر شد از سرش افتاد اسمش خیلی زشت و قدیمی نیس که بخواد خجالت بکشه بی اعتماد به تفس بشه چیزی که زیاده طاها اسم خاصی نیس

معنیش اره ولی من اسم اشکان رو دوست دارم هم به خاطر اینکه به سلسه اشکانی مربوطه هم به نظرم اسم های خی ...

پارساام پارسیه دیگه اسم ایرانی اصیله معنیشو نگفتم‌کلا پرسیدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

پارساام پارسیه دیگه اسم ایرانی اصیله معنیشو نگفتم‌کلا پرسیدم

پارسا رو دوست ندارم ترجیح میدم اگه روزی بچه دار شدم ارتا یا ارمان بزارم مخصوصا ارمان به خاطر معنیش اسم دخترم ارتمیس دوست دارم عاشقشم زن خفنی بوده لعنتی بردیا اسم پسر کوروش هم خوب بود  

پارسا رو دوست ندارم ترجیح میدم اگه روزی بچه دار شدم ارتا یا ارمان بزارم مخصوصا ارمان به خاطر معنیش ا ...

خخخ چ اسمای خاصی دوس داری من هیچ وقت از اسم ارمان ارتا خوشم نیومده آرتمیس هم دوساعت طول میکشه تاصدا بزنی 

آرمان اسم قدیمیه مردای سن بالا این اسم رو دادن تودوروبریای ما

بذار حداقل ۱۸سالش بشهاگه بارم دوست نداشت خودش بره عوض کنه

ممکنه تو این سن هیجانی تصمیم بگیره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدین! لایک نکن جون هرکی دوست داری! نره غولا هم درخواست ندن.

اسمش رو عوص نکنی اسیییییی

الان ۱۱ سالشه کوچولوئه تا بزرگ شه از هر اسمی خوشش بیاد میگه اسم منو این بذارین والا دیدم که میگم

منم بچه بودم هر اسمی مد میشد میگفتم اسم منو این بذارن تا ۱۷  سالگیم اینطوری بودم ده بار شکلات گرفتم پخش کردم به بهونه عوص کردن اسمم😐😂آبجیم ۵ سالشه هر اسمی میشنوه میگه منو این اسم صدا کنین مام میگیم چشم. در حالیکه اسمش خیلی قشنگه

طاها ام قشنگه، بذا بزرگ شه تا اون موقع صد بار نظرش عوص شده