2777
2789
عنوان

قلب درد

112 بازدید | 16 پست

بچهااا نمی‌دونم واقعا من چرا انقد بدبختم یه مدت بود حس میکردم دارم سکته میکنم بخدا 

درد زیر قفسه سینه داشتم سمت چپ سینه ام بشدت درد میکرد با دست چپم و نفس کشیدن سخت بود برام (البته از بچگی مشکل نفس کشیدن داشتم یکم )

بعد امروز رفتم متخصص قلب و عروق ازم تست نوار قلب و اکو گرفتن گفتم قلبت عالیه هیچ مشکلی نداری ولی احتمالا خیلی استرسی هستی و پنیک میکنی 

خب منم یه شغلی داشتم که با بازی پول در میارن و خیلی عصبیم میکرد الان اونو پاک کردم ولی باز الان که شب شده سمت چپم درد میکنه و میزنه به دستم نفس میکشم بدتر میشه (ممکنه چون پریودیمم نزدیکه به خاطر اونم باشه ؟؟چیکار کنم واقعا نمیدونم(جتی آزمایش خونم دادمم واسه قلب گفتن مشکلی نیس

زیاد فکر و خیال میکنی؟

نگران آینده ایی آی فردا چه میشه آی یه ساعت بعد چ اتفاقی میوفته اینجوری هستی؟

شایدم استرس داری

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی آزمایش بده ببین از معدت نیسمن قفسه سینم تیر میکشید قلب درد دست درد ضربان بالا تهش از معدم بود

معدم که حس میکنم خیلی داغون شده باشه قبلا خیلی ترش میکردم و معده درد میگرفتم شاید از اونم باشه 

ولی یعنی واسه قلبم نرم کار دیگ کنم یعنی مشکلی نیستش؟

زیاد فکر و خیال میکنی؟نگران آینده ایی آی فردا چه میشه آی یه ساعت بعد چ اتفاقی میوفته اینجوری هستی؟شا ...

خیلیییی زیاد هم اینک بازیم که میکردم تاکسیکم کرده بود عصبی بودم اصلا بعد با پارتنرمم این مدت زیاد دعوا داشتم همش حرص میخوردم همش حرص و جوش خالص

معده درد داری؟

خوابت تنظیمه؟

صبونه میخوری؟

تغذیه بیشتر شامل چه چیزاییه؟

سونو رحمی تخمدانی هم بده ببین کیست ریزه داری یا نه؟

پریودیت منظمه؟

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

اره داخلی برو اگ از معدت نبود باز واس قلبت پیگیر شو ولی از استرس زیادم هستااا

چشم دکترم میگفت یه عکس انژیو هست که میشه از قلب گرفت تا ۶ سال دیگه نیاز نیس بری دنبال آزمایش و اینا شاید اونم برم ببینم چیه اگه مشکل از معده نبود

البته پریودیمم نزدیکه خیلی فک کنم ۱۱/۱۲م دیگه شدم همیشه قبلش هزارتا درد سراغم میومد ولی این سری خیلی بد بود واقعا

معده درد داری؟خوابت تنظیمه؟صبونه میخوری؟تغذیه بیشتر شامل چه چیزاییه؟سونو رحمی تخمدانی هم بده ببین کی ...

معده درد اره واقعا خیلی دارم اصلان خوابم تنظیم نیس یه مدت بد بهم ریخته کلن شبا بیدار بودم تازه سر ظهر میخوابیدم ولی صبهونه میخوردم سر صبح 

غذاهای بیرونیم خیلی میخورم جدیدا شبا میرم بیرون زیاد فست فود میخورم ولی جدیدا از امروز دیگ شروع کردم میوه خوردن و چیزای سالم تر

سونو رحمیم پارسال رفتم دادم گفتن مشکلی نداری ولی یکم تنبلی تخمدان داشتم اره اونم باید برم باز :(صدتا مشکل میاد سراغمم 

تازه یه ماه قبل این قلب دردا ابله مرغونم گرفتم 

عزیزم دزکت میکنم هیچی سلامتی نمیشهمنم دچارشم

عاره بخدااااا یعنی اصلا خیلی بده :(((

البته سرچشمه اش استرس اضطراب و افسردگیم هس که همشو دارم قشنگ من😂امیدوارم توام هرجا هستی سالم و سلامت باشی دور از چشم بد گلم

چشم بدم هست واقعا بعضیا یه تعریف ریز میکنن ازت ولی فرداش جنازه ای 

باید اینجور مواقع فقط کلاسایی بریم که باعث میشه استرس و کم کنه مثل موسیقی سفالگری شنا و ..

معده درد اره واقعا خیلی دارم اصلان خوابم تنظیم نیس یه مدت بد بهم ریخته کلن شبا بیدار بودم تازه سر ظه ...

عزیزم خو رفتارای پرخطر زیادی داری یکم کنترل کن خودتو

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲