2777
2789

اکانتشو پاک کرد 

دلم براش تنگ شده 

دارم میمیرم 

هر کاری میکنم بیاد 

به قرآن قسم نفسم گرفته   به قرآن قسم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

نمیخوام نصیحت کنم ولی تو حیفی که انقد خودتو خوار و خفیف کنی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بیشتر ببینید

ای کاش اسم همون قرآن که اوردی میفهمیدی چقدر با زندگیش بازی میکنی تو رو خدا این کارا رو نکنین شاید نمیخوادت زندگیشو اینجوری با این کار خراب نکن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخوام نصیحت کنم ولی تو حیفی که انقد خودتو خوار و خفیف کنی

خدا مرگم بده الهی 

چرا من نمی‌میرم 

چرا هنو زنده م 

به خدا دوسش داشتم 

بی دلیل رفت 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
ای کاش اسم همون قرآن که اوردی میفهمیدی چقدر با زندگیش بازی میکنی تو رو خدا این کارا رو نکنین شاید نم ...

عه ؟

اون منو میخواست یهو رفت 

میخواست همون اول نمیومد بهش گفتم بازیم نده 

گفتم قسم بخور هستی

قسم خورد به قرآن

بیشتر ببینید

اگه کسی کمکم نکنه میمیرم 

تورو خدا   

تورو قرآن اگه حس ششمی ، فا  ل ی چیزی بلدین بگید 

یه کاری کنید برام 

من دارم دق میکنم 

بیشتر ببینید

با این کارا فقط خودتو بیچاره میکنی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بیشتر ببینید

کسی که با طلسم بیاد سراغت چه ارزشی داره 

واقعا مگه تو چی کم داری که خودتو انقدر خوار و ذلیل میکنی

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

عزیز دلم این حالت یه دوره ای داره دورش یگذره خوب میشه

به زور هم کسیو نیار تو زندگیت بسپرش به باد

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید

من میشناسمت باهات صحبت کرده بودم. از من کوچیکتر بودی درسته؟ سنی نداری که دختر. حیف نیست تویی ک سمپادی درگیر بشی؟ 

همونیه ک گفتی نمیدونم کجا دیدیش؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

اگه واقعا به قرآن اعتقاد داری ازاین چیزا فاصله بگیر  اگ بری براش طلسم بگیری داری بهش ظلم میکنی   در ضمن خیلی خیلی گناه داره   تو حق نداری به زور یکی و نگه داری آخر عاقبت ام نداره 

خدایا خودمو به تو سپردم.

نمیاد 😂😂منم همینم به دعانویس هم گفتم گفت هیچ وقت درست نمیشه اونم نه ی نفر دونفر 

😂😂😂😂💔تازه چله سوره یاسین هم گرفتم نشد

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و...