2777
2789

خانما 

من تو خونه ی پدرم دست به سیاه و سفید نزدم

تو یه مهمونی حتی یه ذره کمک هم نکردم

نه فکر کنید تنبل بودما یا هرچی

ازم خواسته نشده

هیچی بلد نیستم هیچی

الان دارم ازدواج میکنم

خیلی نگرانم

شاید احمقانه به نظر بیاد

ولی میشینم گریه میکنم

من چطور زندگی رو جمع کنم؟

چطور مهمونی بگیرم 

چطور باید پذیرایی کنم 

احساس خنگی و ماستی دارم 

تمام زن های اطراف من همه فن حریف و ...

بعد من اینطوری از آب دراومدم

کسی هست که تو مجردی اینطوری بوده باشه و تو متاهلی اوکی شده باشه؟

کاربری دست دو نفر میباشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای بابا .

منم همین بودم .خونه ی بابا فقط درس خوندم و هیچ جایی هیچ کاری نکرده بودم .حتی چایی بلد نبودم دم کنم .

همون روز اول خورشت قورمه سبزی پختم بدون اینکه از مامانم بپرسم . همه‌ی کارهامو خودم انجام می‌دادم. همون موقع مهمونی میگرفتم خانواده همسرم دهنشون باز میموند . 

نگران نباش .چون خوردی همه چیزو و بری ت کار میتونی انجام بدی .مثلا میدونی قورمه چیا داره و بعد به ترتیب موادو می‌ریزی. مطمئن باش میتونی .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

دختر منم مثل شماست شاید یه درجه از شما تنبل تر ۲۲سالشه خواستگار داره منم براش نگرانم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید