2777
2789
عنوان

چقدر بده حتی برا مادر خودتم مهم نباشی

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 53 پست
هووف. ۶تا بجه اورد نتون چی بوددد

۶تا بچه آورد در حالی که نه خودش مادری بلد بود نه پدرم ،پدری فقط زایید و آورد تو این دنیای پر از مشکل و دردسر ،انداخت گفت بزرگ بشید  

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
درک میکنم چی میگی بی محبت و خودخواه زمانی خوبن که بله و چشم گوشون باشی فقط

دقیقا ،من اگر جلوی مامانم بیفتم بمیرمم فقط واسه حفظ ظاهر دو قطره اشک میریزه فرداشم میگه به درک بهتر که مرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶تا بچه آورد در حالی که نه خودش مادری بلد بود نه پدرم ،پدری فقط زایید و آورد تو این دنیای پر از مشکل ...

هوووفف.. پس تنها راه نجاتت اینه مستقل بشی از نظر مالی و کاری پدا کنی که ۲۴ساعته باشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

هوووفف.. پس تنها راه نجاتت اینه مستقل بشی از نظر مالی و کاری پدا کنی که ۲۴ساعته باشه

اره خودمم به همین نتیجه رسیدم ،شدیدا دنبال کار میگردم ،دعا کن جور بشه واسم راحت بشم

اره خودمم به همین نتیجه رسیدم ،شدیدا دنبال کار میگردم ،دعا کن جور بشه واسم راحت بشم

از سایتها گشتی یا فقط دیوار؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خب آخه تعجب آوره واسم که حتی نمیگن چرا انقد حالم بده و..درصورتی کع اگه خواهرم یه مشکلی داشته باشه ما ...

تبعیض میذارن دیگه چی بگم 😢

تو موقعیت سختی نیست ،اصلا براش مهم نیستیم

خودت میگی از اول با پدرت جنگ و دعوا داشت...همین کافیه که موقعیت یه زن سخت باشه...شاید اونم آرزوهایی داشته که هیچوقت بهشون نرسیده و حالا اینقدر سخت و بی انعطاف و خشن شده...لطفا درک کن و اینکه دیگه بزرگ شدی خودت برا خودت زندگی بساز بدون انتظار کمک حتی از والدین

خودت میگی از اول با پدرت جنگ و دعوا داشت...همین کافیه که موقعیت یه زن سخت باشه...شاید اونم آرزوهایی ...

ما چی ؟؟بچه هاشون چی ؟پس برا چی بچه دار شدن؟؟وقتی زندگیشون انقدر بد بود واسه چی ۶تا زاییدن ؟من کوچک ترین باری رو دوششون ندارم ،کوچیک و بزرگ زندگیم مسئولیتش رو دوش خودمه فقط بعضی موقع ها یه توجه کوچیک میخوام ،اونم همه آدما میخوان کوچیک تا بزرگ ،مرد و زن ولی هیچکس نیست که بهم توجه بده 

سایت ها ،دیوار ،همه جا خیلی میگردم

جاب ویژن. ای استخدام. ایران استخدام؟؟ 

جاب ویژن. ای استخدام. ایران استخدام؟؟

ای استخدام و جاب ویژن رو میگردم از منشی گرفته تا دستیار و آموزشی و همه چی رزومه میفرستم 

ای استخدام و جاب ویژن رو میگردم از منشی گرفته تا دستیار و آموزشی و همه چی رزومه میفرستم

افرینن. ایران استخدامم برای وزارت کاره. اونم حتما پیگیر باش