2777
2789
عنوان

چقدر بده حتی برا مادر خودتم مهم نباشی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
انجام نده عزیزم.. چند باری انجام نده قشقرق به پا کن..

دیگه نمیتونم انجام ندم عادت کردم ،کاش یکم درکم میکرد ،یکم هوامو داشت دوبرابر این کارا رو انجام می‌دادم نه اینکه کوچکترین توجهی بهم نداشته باشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

چجوری مادرت اخه بهتون دستور میده شماهم قشنگ انجام میدید چجوری بلدید همه چیو دختر من نه به حرفم گوش میده نه حتی بلده یک استکان بشوره  کاش دختر منم یکم بلد بود انقدر دوست دارم دختر زبر وزرنگ باشه همه چی بلد باشه در کنارش هم درس بخونه کار پیدا کنه  وکمک مادرش باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیتونم انجام ندم عادت کردم ،کاش یکم درکم میکرد ،یکم هوامو داشت دوبرابر این کارا رو انجام می‌دا ...

قلقش نیومده دستت.. بالاخره مادره. از سنگ که نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

قلقش نیومده دستت.. بالاخره مادره. از سنگ که نیست

من قلقش نیومده دستم بقیه چی؟۶تا بچه ایم هیچکدوممون رو دوست نداره ،میشینه پامیشه نفرین میکنه با عالم و آدم جنگ داره و نفرین میکنه اصلا مهری تو سینش نداره ،همه فامیل هم میدونن حتی خواهر های خودشم میگن تو اصلا مهری به بچه نداری

من قلقش نیومده دستم بقیه چی؟۶تا بچه ایم هیچکدوممون رو دوست نداره ،میشینه پامیشه نفرین میکنه با عالم ...

وا خب چزا اینجوریههه. یا پدرت اختلاف داشته از اول ازدواج؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

چجوری مادرت اخه بهتون دستور میده شماهم قشنگ انجام میدید چجوری بلدید همه چیو دختر من نه به حرفم گوش م ...

عزیزم وا طفلی دخترت، چن سالشه که میخوای هم ظرف بشوره هم بیرون کار کنه هم لابد درسم بخونه، مگه کزته؟

چون میدونه رد شدن تو این امتحان چیز مهمی نیستو انشاالله دفعه بعدی قبول میشی

و اینکه چرا فکر میکنیم مادرهامون به لحاظ روانی خسته نیستن و همیشه باید حال ما رو بپرسن؟ شاید اونم تو موقعیت سختی هست و حوصله حال بد شما رو نداره...نباید انتظار ناز کشیدن داشته باشی

من قلقش نیومده دستم بقیه چی؟۶تا بچه ایم هیچکدوممون رو دوست نداره ،میشینه پامیشه نفرین میکنه با عالم ...

یاد نگرفته عشق و محبت رو ابراز کنه و مدلش اینجوریه وگرنه قلبا دوستون داره ، یه اتفاقی براتون بیفته دلش میریزه ولی از روی عادت و نابلدی این کارارو میکنه . یه مدت شماها هی حرفای عاشقانه‌ به همدیگه و به مادرتون بزنید اونم یاد می‌گیره ، تو فضاهای شماها تغییر میکنه. حرفای بدشو به روی خودتون نیارین

منم افسردگی دارم همش توخونم حالم داغونهحتی یکیشون نمیاد ازم بپرسه چه مرگته چرا همش حالت بده

حالا بفهمن چی میشه؟؟میشن یه درد رو دردات بدتر مسخره میکنن 

چون میدونه رد شدن تو این امتحان چیز مهمی نیستو انشاالله دفعه بعدی قبول میشیو اینکه چرا فکر میکنیم ما ...

تو موقعیت سختی نیست ،اصلا براش مهم نیستیم

اره از روزی که یادمه جنگ و دعوا داشتن

هووف. ۶تا بجه اورد نتون چی بوددد