ما چی ؟؟بچه هاشون چی ؟پس برا چی بچه دار شدن؟؟وقتی زندگیشون انقدر بد بود واسه چی ۶تا زاییدن ؟من کوچک ...
عزیزدلم میدونم بچه ای که تو خانواده پر از جنگ بدنیا میاد چقدر سختی میکشه ولی بخدا چاره ای نیست جز سازش و تلاش برای ساختن آینده ات به دست فقط و فقططط خودت....انشاالله شاغل بشی با یه پسر خوب و بااحساس ازدواج کنی و پر از محبت باشید...واقعا غیر از این چاره ای نیست...میخوای با مادر بجنگی که چرا بهم محبت نمیکنی؟ همه چی بدتر میشه که بهتر نمیشه...چاره نداری مگر تلاش کنی برای خودت...زندگی پدرمادرامون هم خیلی پیچیده و پر از درد بوده طلبکار نباشیم حتی اگه حق با ما باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزدلم میدونم بچه ای که تو خانواده پر از جنگ بدنیا میاد چقدر سختی میکشه ولی بخدا چاره ای نیست جز سا ...
نه جنگ و دعوا نمیکنم عزیزم ،درکش میکنم گاهی وقتا به گذشته که فکر میکنم گریم میگیره براش ،از خدا طلب بخشش میکنم که دختر خوبی براش نیستم ،امروز خیلی دلم پر بود این تاپیک رو زدم که یکم درد و دل کرده باشم ،با حرفات خیلی آروم شدم ،به این حرفا نیاز داشتم واقعا ،ممنون عزیزم
همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
دخترم ۱۳ سالشه نه کار کردن دراینده منطورمه الان نه که
اخی خدا حفظش کنه. در آینده میره سر کار، ولی از الان حرف کار بهش نزنی استرس میگیره گناه داره . حداقل ده سال فرصت داره، بعد میره سر کار اینکه از الان فکر کردن نداره
نه جنگ و دعوا نمیکنم عزیزم ،درکش میکنم گاهی وقتا به گذشته که فکر میکنم گریم میگیره براش ،از خدا طلب ...
فداتبشم عزیزم تو میتونی جزو موفق ترین زنان روزگار بشی ...چون درد واقعی رو چشیدی...خیلیا میگن درد کشیدم تو زندگی و فلان...ولی وقتی جویا میشی میبینی به هزار و یک بچه بازی مسخره میگه درد!! ولی تو با دردهایی که داشتی شخصیتت خیلی عمیقتر شده و سطحی نیستی دیگه...برا همین اراده و تلاش کنی خیلی خیلیییییی موفق میشی...واقعا برات از ته دل آرزوهای قشنگ دارم