2777
2789
عنوان

خدا قسمت نکنه یکی بچه طلاق بشه خیلی سختههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3991 بازدید | 166 پست

انقد ادا در نیار عزیزم

دستت رو شده همه میدونن تو دلسوز اون بچه نیستی

فقط برام سواله بدونم چرا تو سایتی که کسی کسی رو نمیشناسه انقد میخوای خودتو خوب نشون بدی؟

علی که علی بود دنیا با او چنین و چنان کرد.. آنوقت با ما چند رکعت نماز خواندن، انتظار آسایش در دنیا را داریم..

الامپن خرجش واقعا با کی هست آخه گفتی همسرت ماهی دو سه تومنش رو می ده. مادرش چه کار می کنه پولی در می ...

اره شوهرم خرجشو میده بخدا ماهی بوده بچه خرجش زیاد بود مثلا موقع مدرسه ها هفت تومن واسش زد از نظر مالی کمو. کسری نداره 

مادرش ماماست 

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرش چه بی وفاست چرا بچه طفل معصوم رو نمی خواد؟ به نظرم بگذارید با مادر بزرگ باشه شما هم بهش رسبدگی ...

مادرش  یا خیلی بی عاطفس یا میخواد لج مارو در بیاره و حرصش گرفته از ازدواج ما

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
انقد ادا در نیار عزیزمدستت رو شده همه میدونن تو دلسوز اون بچه نیستیفقط برام سواله بدونم چرا تو سایتی ...

چه کار کرده مگه؟ بعدن ایشون دلیلی نداره دلسوز باشه پدر و مادر بچه باید دلسوز باشن. شما دلت از کجا پره و از کجا سوختی که به راحتی توهین می کنی

چه کار کرده مگه؟ بعدن ایشون دلیلی نداره دلسوز باشه پدر و مادر بچه باید دلسوز باشن. شما دلت از کجا پر ...

واقعا بخدا

من چیکارم که دلم بسوزه.  مادرش دلش نمیسوزه من چیکار کنم

ولی بخدا قسم بجان عزیز ترینم دیروز بغض کردم.بعنوان یک انسان دلم براش سوخت

این مدام میاد تو تاپیکای من و زرزر میکنه محلش نده

بیشتر ببینید
اره شوهرم خرجشو میده بخدا ماهی بوده بچه خرجش زیاد بود مثلا موقع مدرسه ها هفت تومن واسش زد از نظر مال ...

بنده خدا مادرش درآمد خاصی نداره ک من خودم کادر درمانم مگه چقدر میگیریم،خرج ی نفر بزور میشه...

قضاوت نکن آدما تغییر میکنن...

نه خب الانکه این بچه اواره و بدبخته تقصیرش مادرشه 

بیشتر ببینید
بنده خدا مادرش درآمد خاصی نداره ک من خودم کادر درمانم مگه چقدر میگیریم،خرج ی نفر بزور میشه...

شوهر منم کادر درمانه پرستاره این فک میکنه رو گنجه این انقد مغز فندقی بود استخدام بود توی بهداشت کار میکرد انصراف داده مطب زده مطبشن الان مگس پر نمیزنه

بیشتر ببینید
شوهر منم کادر درمانه پرستاره این فک میکنه رو گنجه این انقد مغز فندقی بود استخدام بود توی بهداشت کار ...

حالا انتخاب شغلش که بخودش مربوطه...ولی خب نفقه دادگاه هم اونجور ک شنیدم خنده داره پول مهدکودک نمیشه...

علت طلاق همسرتون چی بود بچه ناخواسته بود؟

اره بچه ناخواسته بوده متاسفانه  

مشکلات متعدد 

بیشتر ببینید
شاید میخواد ازدواج کنه خب...بعنوان یه خانم حس میکنم پشت کاراش ی تفکری هست

بچه اخه با اون نیست با مادرشه

بیشتر ببینید
حالا انتخاب شغلش که بخودش مربوطه...ولی خب نفقه دادگاه هم اونجور ک شنیدم خنده داره پول مهدکودک نمیشه. ...

نه شوهرم حواسش هست خداشاهده دارم میبینم  از لحاظ مالی کم نمیذاره اصلا از نظر محبت قبول دارم چون نمیرسه خودتون کادر درمانید شوهرم از شیفت میاد میوفته تا سه چهارساعت هنو به خودش میاد شیفت بعدی

کی بره بیاره کی ببره کلا سختشه.  دوساعت هم میارش نق نق میکنه ببرینم اینم دلش سیاه میشه به شوهرم اصلا وابستگی نداره چهارتا مرغ و جوجه دارن مادرشوهرم  واسه اونا میاد که اونم دوساعته زود دلشو میزنه میاد پیله من میکنه بیا باهم بازی کنیم 

بیشتر ببینید