2777
2789
عنوان

خدا قسمت نکنه یکی بچه طلاق بشه خیلی سختههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 166 پست

من بچه طلاق نیستم ولی هیچ محبت پدری که ندیدم هیچ زیرمشت ولگد وفحش های که میداد له شدم یادم نمیره شلوار نوی که دختر همسایه بهم داده بود برد فروخت داد مواد یادم نمیره همیشه حسرت یه غذای مثل کوکو سیب زمینی هم به دلمون بود و میگفت نون به سگ بدن بهتر از شماهاست 

جز مواد هیچکس نشناخت 

ولی الان خودم یه دختر ۵ ساله دارم که اونم مثل خودمه 

کاش بتونم طلاق بگیرم فقط تا بشه بچه طلاق ولی انقدر بدبختی نکشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو بزارین پیش اون بمونه دادگاه الویتش مصلحت بچه هس مادر که نمیخواد پدرشم نمیخواد بزارن لااقل پیش ماد ...

مادربزرگشم فازیه یروز میگه میخوامش یروز میگه سنم رفته بالا نمیخوامش 

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
من بچه طلاق نیستم ولی هیچ محبت پدری که ندیدم هیچ زیرمشت ولگد وفحش های که میداد له شدم یادم نمیره شلو ...

من این حرفو از خیلیا شنیدم که پدر دارن ولی محبتی ازش ندیدن

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

همسر منم یه پسر نوجوون داره . تو بیشتر مراسمات مثل یلدا و سال تحویل با ماست . بعضی وقتا تو مراسمات ک ...

خدا قسمت نکنه 

خدایا منو یلحظه از بچم جدا نکن🥲😭

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
من بچه طلاق نیستم ولی هیچ محبت پدری که ندیدم هیچ زیرمشت ولگد وفحش های که میداد له شدم یادم نمیره شلو ...

تو این شرایط که واقعا طلاق واجبه خدا بهت صبر بده 

بیشتر ببینید
خب خرجش بابا بده مادربزرگ نگه ش داره گناه داره طفل معصوم.....

خرجشو که شوهرم میده اما هیچکس نمیخوادش

منم فردا بارداری و زایمان و بچه خودم رسیدگی انچنان نمیتونم واقعا هیچکس مادر نمیشه

بیشتر ببینید
اون مقصر مادرش بوده

اره باعث و بان ی همه بدبختی ها مادرش 

وگرنه شوهرمن بد بود بامنم بد میبود

بیشتر ببینید

دور از جون این بچه....طرفای ما زن شوهر از هم جدا شدن....مرد رفت زن گرفت زنه هم رفت شوهر کرد..این دختر طفل معصوم مث توپ اینور اونور پاسش میکردن دوسال پیش شنیدم دختر نوجوان خودکشی کرد...حیف یادمه چغدر خوشگل وناز بود.....هی روزگار....کاش پدرمادرا مسعولیت بچه هاشون گردن بگیرن.....

دور از جون این بچه....طرفای ما زن شوهر از هم جدا شدن....مرد رفت زن گرفت زنه هم رفت شوهر کرد..این دخت ...

هیی واسه همین میگم خیلی سختههههه

بیشتر ببینید
خرجشو که شوهرم میده اما هیچکس نمیخوادشمنم فردا بارداری و زایمان و بچه خودم رسیدگی انچنان نمیتونم واق ...

الامپن خرجش واقعا با کی هست آخه گفتی همسرت ماهی دو سه تومنش رو می ده. مادرش چه کار می کنه پولی در میاره؟