2777
2789
عنوان

خدا قسمت نکنه یکی بچه طلاق بشه خیلی سختههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3991 بازدید | 166 پست
نه شوهرم حواسش هست خداشاهده دارم میبینم از لحاظ مالی کم نمیذاره اصلا از نظر محبت قبول دارم چون نمیر ...

تو حسن نیت شما شکی نیست ولی تو این زمونه یه خانم تنها با یه بچه و این درآمدها واقعا سخته!!!امیدوارم جفت طرف انقدر خوش باشید که بچه پیش هر کس رفت هیچ کمبودی نداشته باشه حس کنه اتفاقا دو تا خانواده خوب و دلسوز داره...

تو حسن نیت شما شکی نیست ولی تو این زمونه یه خانم تنها با یه بچه و این درآمدها واقعا سخته!!!امیدوارم ...

امیدوارم همینطور باشه دلم میخواد یه خواهر خوب بشه واسه بچهام جوری که اصلا نفهمن تاتنی ان. خیلی دلم میخواد 

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حسن نیت شما شکی نیست ولی تو این زمونه یه خانم تنها با یه بچه و این درآمدها واقعا سخته!!!امیدوارم ...

بابای مادرش یعنی پدربزرگ بچه خیلی وضع مالیش خوبه از همین الان مال اموالشو بین بچهاش تقسیم کرده و کلی هربچه گیرش اومده منظورم اینکه بحث هرچی هست مالی نیست اصلا چون نیازی نداره 

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
منم پدرمادرم خیلی سال پیش جدا شدن میشه گفت یهویی بزرگ شدم و هیچ خاطره ای ندارم جز غمو گریهو...

خیلی سخته عزیزم میفهمم

بیشتر ببینید

چ قشنگ گفتی اسی بچگیاتو💔💔💔 حیف که بعضیا این لذتارو نمیچشن

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
بابای مادرش یعنی پدربزرگ بچه خیلی وضع مالیش خوبه از همین الان مال اموالشو بین بچهاش تقسیم کرده و کلی ...

ما خودمون هم خانومیم الان پیش خودش میگه چرا مثلا خونواده من واسه بچه ما به زحمت بیفتن چند ساله ما زحمت کشیدیم بذار یه مقدار هم همسر سابقم به زحمت بیفته شاید اصلا حق هم بگه ولی به قول شما گناه بچه چیه این وسط آخه!؟شما نوشتی مادربزرگ بچه دم دمی مزاج هم هست مطمعنا هر چقدر بچه عزیز باشه واسشون ولی باز مادر بچه هم معذبه که زحمت داده بهشون هم حس میکنه یه منتی شاید رو سرش باشه واسه نگهداری بچه

چ قشنگ گفتی اسی بچگیاتو💔💔💔 حیف که بعضیا این لذتارو نمیچشن

😢😢

بیشتر ببینید

عزیزم بعد ۷ سالگی حضانت بچه با پدرشه 

بیارین پیش خودتون 

مادربزرگ دیگه سنی ازش گذشته بعدم هی اینور اونور بره سختشه طفلی و لطمه میبینه خصوصا که سن مدرسه است

بچه دار هم شدید چه اشکال داره فکر کنین دو تا بچه دارین 

نه خب الانکه این بچه اواره و بدبخته تقصیرش مادرشه

عزیزم نمیشه گفت فقط تقصیر مادرشه 

بچه از ده ماهگی پیش مادرش بوده

الان نوبت پدرشه

پدرشم اگ خیلی دلسوز بود با مادرش گرو کشی نمیکرد و کامل قبولش میکرد شرایطشو با شرایط بچش وقف میداد نمیتونم وارد جزئیات بشم چون دیگ ازدواج کرده و درست نیست این مسائل برای قبل ازدواج هردو نفره

.✿.

عزیزم نمیشه گفت فقط تقصیر مادرشه بچه از ده ماهگی پیش مادرش بودهالان نوبت پدرشهپدرشم اگ خیلی دلسوز بو ...

همون

مادر هفت سال وظیفش بوده نگه داشته بچه رو؛ اونم با ماهی چس تومنی (۲ میلیون) که شوهرش نفقه میداده سر کرده!

حالا که نوبت بابائه ست گردن نمیگیره و بچه رو نمیخواد

بعد میگه عامل بدبختی و اوارگیش زنه ست.. بابائه اگه غیرت داشت وضعیت زن و بچه اش اون نبود..

علی که علی بود دنیا با او چنین و چنان کرد.. آنوقت با ما چند رکعت نماز خواندن، انتظار آسایش در دنیا را داریم..

عزیزم نمیشه گفت فقط تقصیر مادرشه بچه از ده ماهگی پیش مادرش بودهالان نوبت پدرشهپدرشم اگ خیلی دلسوز بو ...

باباش نمیتونه خودشو وقف بچه کنه مادرش هم میدونه شغل بابای بچه چیه نگهش داره اگه خیلی دلش میسوزه. منم حقیقتا نمیتونم من خودم میخوام بچه دارشم و چهار چشمی سرم تو زندگیم و بچهام باشه قرار نیست ولشون کنم. اینم خیلی دلش میسوخت میموند هرچند که شوهرم پرتش کرده و نخواستش اما خب یکارایی کرده که صبرش تموم شده وگرنه شوهر من شغلش ایجاب میکنه صبرش زیاد باشه تو زندگیم همینه 

من اگه بگم عین بچهای خودم دوسش دارم عین سگ دروغ گفتم چون حس خاصی بهش ندارم فقط بعنوان یک انسان دلم براش میسوزه اینکه بخوام براش کار خاصی بکنم دلش گرفت ببرم بیرون بفکر تکالیف و درس مدرسه و کار دستی باشم نههه نه وقتشو دارم نه حوصلشو ن اینکه اصلا وظیفه منه  من مسئول بچهای خودمم مادرش دلش میسوزه نگهش داره. 

بیشتر ببینید