2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم و شوهرش مدام حرف جنسی میزنن و بی تربیتی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6487 بازدید | 140 پست

خدا بهت صبر بده چه بی ادبان😑 به نظرم شما و همسرتون هر وقت اینجور گفتن به هیچ وجه لبخند و پوزخند نزنید اخم کنید و به هیچ وجه تو این امور جوابشون رو ندید چون اینجوری حس ضایع شدن بهشون دست میده 

اینجور آدما اگه واکنش ببینند حتی اگه واکنش دعوا باشه بدتر میشن چون وقیحن خوشحال میشن که عصبانیتون کردن و یکسره هم خواهند گفت چقدر بی جنبه ای شوخی کردم و....

من نمیدونم شماها شناخت قبل ازدواج ندارین؟

آخه عزیز من جلسات آشنایی که نمیاین شوخی جنسی کنن 

واقعا میگن ازدواج مثل یه هندونه در بسته س دروغ نیست

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو هفته میخوان بمونن !!! ، بشو مثل خودشون، بگو نمیشه بیاین اینجا میدونین که مزاحمین نمیتونیم کارمون ...

اصلا ادم روش نمیشه این چیزارو به زبون بیاره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من برادر شوهرم جلو هزارنفر میگه ب شوهرم زنت دلش میخواد برو بهش بده 😑

جالبه، دو تا فرشته مشابه

شاید چون فرشته ها مظلومن، بقیه پر رو میشن

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

آخه عزیز من جلسات آشنایی که نمیاین شوخی جنسی کنن واقعا میگن ازدواج مثل یه هندونه در بسته س دروغ نیست

شعور آدما مشخصه واقعا حتما لازم نیس‌ شوخی جنسی کنن اگه قبل ازدواج دقت کنید بی فرهنگی ها و لودگی ها رو میشه تشخیص داد