2777
2789
عنوان

بلاک شدین نشونه هاش چیه

123 بازدید | 12 پست

اگه یه نفر از اینستا بلاکمون کنه و صفحه دایرکتش هنوز هست تو همون صفحه بالا نوشته کاربر اینستا گرام و پایینش اسم پیج نوشته و می تونی بهش پیام بدی و عکس پروفش هست و صفحه اصلی پیج بازم عکس پروفش هست و اسم پیجش هست ولی پست ها و تعداد فالورا نیست این معنیش چیه چیکار کرده بلاک کامل کرده چون از اکانت دیگه امتحان کردم همه چیش هست حتی پست هاش سوال من اینه چرا تو دایرکت الان عکس پروف و اینا هست فقط بالا نوشته کاربر اینستا گرام ولی فالور و پست نداره و دنبال کردن فعاله میزنی روش بر میگرده به حالت قبل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

محدود شدی

اگه محدود بشی پس چرا با اکانت دیگه همه چیش هست یعنی اگه محدودم کنی پیجش سرچ کنی برات بالا نمیاد همه چیش هست جز تعداد فالورا و فالوینگ و اون بالا نوشته کاربر اینستا گرام و عکسش و نام کاربریش هست 

اینستا عین واتساپ تلگرام نیس بلاک کنی پروف بره فقط میزنم کار بر اینستا و تعداد پستا و فالوراش مخفی م ...

بله بلاک کرده احتمال زیاد ولی تو قسمت دایرکتا هم حذفش میکنم دوباره برام پیجش بالا میاره چیکار کنم کامل از دایرکت پاک بشه 

بله بلاک کرده احتمال زیاد ولی تو قسمت دایرکتا هم حذفش میکنم دوباره برام پیجش بالا میاره چیکار کنم کا ...

پاکش میکنم که نبینمش برام تو دایرکتا میاره سرچشم نمیکنم دلیلش چیه کسی میدونه