2777
2789

اصلا خوشم نمیاد...

من لاغرم شوهرم تپله؛؛ دیروز خواهرش زنگش زده صدای شوهرش میومد که به داداشت بگو زنت نمیترسه؟ یه سال شده هنوز فرار نکرده؟ _____ رو دیده؟ 😐😐😐 شوهرمم یه پوزخند زد و هیچی نگفت!!! چقد زشته که اینجور درمورد ادم بگن!! یا مستقیم اسم اندام خصوصی رو به زبون بیارن!!! 

یبارم خونه پدرشوهرم بودم مریض بودم حالت تهو داشتم هی مجبور بودم برم بیرون پدرشوهرمم با اون سن و سالش مرتیکه هیز بلند گفت خودت ک میدونی چی میخواد کارشو راه بنداز تهوعش خوب میشه همه زدن زیر خنده😐😐😐😐 خیلی رومخن به شدت عصبیم دلم میخواد تا حد مرگ برینم تو صورتشون احمقای هول بماند ک قراره دوهفته بیان بمونن خونمون!!! مردشورشونو ببرن کاش نیان فقط چشمشون به اندام آدمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موندم شما چرا سکوت میکنی

نمیگی به شوهرت با اینا مشکل داری

حق با تو هم هست

بعدم دو هفته کجا بیان بمونن؟؟؟

یا خودتو بزن مریضی

یا بگو مادرم شدید مریض شده و برو پیشش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چه خانواده بی ادب و مزخرفی😐

شوهرت چی میگه پس؟بدش نمیاد وقتی اونا اینجور میگن؟

در این دنیای بی هیاهوی لال پرست،خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست ،چگونه شرح دهم لحظه به لحظه خود را به اینهمه ناباور خیال پرست، به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست🧡🍂

بیشتر ببینید

یکبار برای همیشه بطور جدی نشون بده ازین طرز صحبت خوشت نمیاد ک بخودشون بیان .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید

باید با رفتارت نشون بدی که دلخور میشی، یا با کلام تهدیدشون کن تا دیگه اینجوری حرف نزنن

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.