2777
2789
عنوان

با این دختر باید چیکار کردددددد

387 بازدید | 25 پست

دیووونهههه شدممممممم از دستشششششش

دخترم به خالش گفت واسش لوازم آرایشی بگیره خواهرمم براش خرید بدون اینکه به من بگه.

رفت کانتور و کانسلیر و سایه همه چی براش خرید دخترم میخواد آرایش کنه چیکاز کنممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه؟

جلوشو نگیر گلم براش عقده میشه اینچیزا عادیه اگه الان نکنه یک سال دیگه می‌کنه سال دیگه نکنه ده سال دیگه می‌کنه بلاخره دختره از یه زمانی شروع می‌کنه به قر و فر

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

محدودش نکن.‌.هر چقدر محدودش کنی بدتر میشه

بزار یه چند باری امتحان کنه..بعدش از مضرات لوازم ارایشی برای پوستش بگو و بگو که الان دیگه ارایش زیاد ترند نیست و چهرش با یه ارایش خیلی ساده جذاب تره.. کم کم خودش میفهمه و از سرش میوفته

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

اینم یه جوی داره،یه ماه بکنه خودش دیگه خسته میشه،منم چندسال پیشا خیلی آرایش میکردم الان دیگه حتی مرطوب کننده هم نمیزنم واسه بیرون

کاربری دست دونفره به دروغهام گیر ندین