2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین

106 بازدید | 10 پست

منو نامردم حدود دو ساله با همیم قهر و آشتیم زیاد داشتیم  اون همیشه نهایتا بعد از ی ماه دعوای بد در حد بهم زدن برمیگشت این سری د حالیکه رابطمون خوب بود یکم از نزدیکی باهام فاصله گرفت منم بدتر از خودش دیگه بی محلی کردم تا سر پول و هزینه یه دعوای سنگین ۲هفته ای کردیم بعدش هم یهو گفت دیگ تموم نمیخوام دیگه 

حالا من خیلییییی ناراحتم اما التماسش نکردم گفتم اوکی برو بنظرتون برمیگرده؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

ادامه دادن این زندگی به نظرت درسته آینده داره ؟ اگه نه که خب تمام اگه آره همین الان خودت استارتشو بزن و درست کن منتظر نباش مردا بیان اونارو باید شیفته خودت نگهداری که اصلا نخواد برن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ادامه دادن این زندگی به نظرت درسته آینده داره ؟ اگه نه که خب تمام اگه آره همین الان خودت استارتشو بز ...

بنظرت برم التماسشو کنم برگرده؟!

احتمالا برگرده

من چیکار کنم؟اصلا باورم نمیشه دو سال خاطره رو ریخته دور یهویی یره

بنظرت برم التماسشو کنم برگرده؟!

نه چرا التماس ؟ صحبت باز کردن مشکلات و درست کردن تک تکشون . چرا فکر میکنی بعد دعوا باید التماس کرد باید مشکلات رو حل کرد وگرنه تموم نمیشن .

نه چرا التماس ؟ صحبت باز کردن مشکلات و درست کردن تک تکشون . چرا فکر میکنی بعد دعوا باید التماس کرد ب ...

اخه اون مبگه تو باید کوتاه بیای من چرا باید از همه چی بگذرم ؟!چرا اون نکنه؟!

بهش پیام بدهاین دفعه پیش قدم شواگه واقعا دوسش داری؟

دوسش دارم ولی بنظرم کوتاه اومدن اینجا بی ارزشی خودمه

اخه اون مبگه تو باید کوتاه بیای من چرا باید از همه چی بگذرم ؟!چرا اون نکنه؟!

خب ببین من که نمیدونم مشکلاتتون چیه . یک وقت مشاور بگیر برو صحبت کن بعدش دو نفری برید . ارزش داره براهم بجنگید نه فاصله بگیرید