2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو شاید قسمتی از خوابتو تونستیم تفسیر کنیم .

سه چهار بار دیدم میرم سوتین میخرم لب پارتنرم میبوسم باهاش میرم سوتین میگیرم اصن هیچوقت اینجور خوابایی نمیدیدم یکی این یکی هم دیشب خواب دیدم عموم نوه دار شده بود پسر بود میرفتم خونه پسر عموم میدیدم زنش با زن عموم دارن بشه رو میشورن میرفتم جلو میدیدم بچه از نوک پا تا نوک سر شده مدفوع 

خب چی شد

سه چهار بار دیدم میرم سوتین میخرم لب پارتنرم میبوسم باهاش میرم سوتین میگیرم اصن هیچوقت اینجور خوابایی نمیدیدم یکی این یکی هم دیشب خواب دیدم عموم نوه دار شده بود پسر بود میرفتم خونه پسر عموم میدیدم زنش با زن عموم دارن بشه رو میشورن میرفتم جلو میدیدم بچه از نوک پا تا نوک سر شده مدفوع 

سه چهار بار دیدم میرم سوتین میخرم لب پارتنرم میبوسم باهاش میرم سوتین میگیرم اصن هیچوقت اینجور خوابای ...

از این نمک معمولی ها دارید ؟ نمک تصفیه شده نه . نمک معمولی از این ارزون ها . یه مدت شب ها دور خودت با نمک دایره ی بزرگ بکش و داخل دایره بخواب . تو اتاق تنها بخواب که بشه دایره ی بزرک کشید ‌. صبح ها هم جمعش کن و بقیه شو که نمیشه جمع کرد با جارو برقی جمع کن ‌. دیگه همچین خوابی نمیبینی . چرا ؟ چون خواب هایی که مو1وع ماچ و بوسه و رابطه و ... اونم با پارتنر باشه معمولا به دلیل ورود اجنه به خواب و رویاست . با این کار نمیتونن وارد محیط دایره بشن و دیگه همچین خوابی نمیبینی ‌. اگر با فاصله زمانی کم این خوابها رو میبینی مثلا یه هفته یه بار این کارو بکن و خودتدببین که دیگه همچین خوابی نمیبینی . ولی اگر فاصله زمانی شون زیاد باشه راهکار خوبی نیست که هر شب با نمک مندل بکشی بری تو مندل . وقتش نیست تعریف کنم . یه بار ساعتد۳ نصفه شب با همین مندل نمک یه جن که رفته بود تو جلد عنکبوت گرفتم تا اذان صبح نگهش داشتم . تا نگاهش میکردم و منتظر اذان بودم . نزدیک اذان تقلا میزد فرار کنه تا گفت الله اکبر دیدم پیچید به خودش چپه شد و دست و پاش فلج شد و جون داد . منتظر بودم این اتفاق بیوفته که مطمئن بشم جن شکار کردم . پس اگر با فواصل کوتاه این خواب ها رو میبینی حتما مندل نمک رو امتحان کن . ولی اگر تو مندل بودی و همچین خوابی رو دیدی یهنی یه پیامی برات داره . 

وقتی یه بچه رو میخوان تطهیر کنن ولی نتیجه برعکس میشه و بچه به جای تمیز شدن بدتر نجس میشه یعنی این بچه اشتباهاتی میکنه که زن عموت و عروسش میخوان اشتباه بچه رو توجیه کنن ولی بدتر باعث میشن عیب بچه شدیدتر دیده بشه ‌ مثلا این بچه بت یکی از دختر بچهدهای فامیل داره کارهای بدی میکنه ک بقیه میفهمن و زن عموت ک عروسش توجیه میکنن میگن بچه س و براش ذوق هم میکنن و این کار بدتر روح بچه رو به لجن میکشه ‌ این خواب ها به مرور زمان تعبیر میشه و اولین نشانه ها رو که دیدی باید ازاون خانواده دوری کنی ‌. 

خواب ها ممکنه تعبیرشون در آینده باشه . ولی وقتی تکرار میشه یعنی حالت آماده باش رو از الآن باید داشته باشید . خواب اول که در مورد سوتین بود تعبیرشو نمیدونم . ولی خواب دوم که در مورد بچه بود تعبیرش همون ماست مالی کردن کار اشتباه بچه س ‌ حتما دیدی کسانی رو که اگر پسرشون یا نوه شون کارهای اشتباه و زشتی میکنه هم از آدم طلبکار میشن هم توجیه میکنن هم بدتر با خنده و تعریف و تمجید از بچه باعث میشن وقیحانه تر به کارش ادامه بده . اولین نشانه های این رفتار رو تو وجودشون دیدی برای قطع رابطه باهاشون آماده شو . چون اینجور آدمها خطرناک و آبرو بر هستن . اتفاقی بیوفته یه عمر تعریف میکنن که پسرمون بچه بود با دختر فلانی دکتر بازی کرد . ممکنه همین نباشه و دارم اینو مثال میزنم . ولی پروردگار هوای بنده های خوبشو داره و اگر لازم باشه از قبل اونها رو هوشیار میکنه و راهنماهایی تو زندگی شون میفرسته و به روش خودش بندگان خودشو از قبل آماده میکنه . ممکنه بچه تعبیر یه آدم بالغ باشه که رفتار و شخصیت رشد نکرده و بچه گانه داره . 

از این نمک معمولی ها دارید ؟ نمک تصفیه شده نه . نمک معمولی از این ارزون ها . یه مدت شب ها دور خودت ب ...

این سوتین رو زدم نوشت ازدواج و فلان این مدفوع موندم کلا ولی سوتین رو سه چهار ماه اول میدیدم الان نمیبینم ک قراره بیان خاستگاریم