2777
2789
عنوان

شوهراتون چقدر بهتون پول تو جیبی میدن بیایییید

| مشاهده متن کامل بحث + 3316 بازدید | 151 پست
ببخشید یعنی هیچ رابطه ایی بینتون نیس؟چرا خودتونو اذیت میکنید؟ بخاطر دیگران؟ حیف جونیتون نیست یا رابط ...

من اینو بهش گفتم که اگه دوسم نداری حداقل برو بهمون دختره، اونم گفت که اگه اینکارو کنه خانوادش ناراحت میشن و مادرش خودشو میکشه و قسم و آل و بل و خیلی نظر خانوادش واسش مهمه، و رابطه هم کلا باهم صحبت نمی‌کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خونه و ماشین داری و میدونی خودش پس انداز میکنه چیکار داری خودتو قاطیه مسائل مالی میکنی؟اگهاینایی ...

پول خراب کن که نیست بگی تو جوب میریزه چیزای رفاهیو میخره مثلا اقوام نزدیک و دوستاش دیدم بیشتر پولشونو خرج قر و فر و هزارتا چیز خودشون میکنن ولی شوهرم اینجوری نیست خودش مرتب و معمولی میگرده ولی تمام سعیشو میکنه زندگیمون تو رفاه باشه و اهل پس اندازم هست

ماشین داریم خونه هم مال پدرشوهرمه همه میگن فک کن مال حودتونه ولی من میخوام خدا به خودمون بده دعا کن خونه دار بشیم عزیزم

😆😆😆
من اینو بهش گفتم که اگه دوسم نداری حداقل برو بهمون دختره، اونم گفت که اگه اینکارو کنه خانوادش ناراحت ...

خوب خودت برو،چرا تو قربانی این بشی که مادر اون میخاد خودشو بکشه بزار بکشه اصلا

ببخشید رابطه هم ندارین؟

مثلا چه رابطه ای؟ کلا کلامی یا مثلا فیزیکی؟ اگه کلامی بگی نه کلا صحبت نمیکنیم ولی مثلا فیزیکی شده از سرکار بیاد خیلی خسته باشه بغلم کنه ولی بعد ۲ دقیقه بدون حرفی میره اصن منطقشو نمیفهمم😂

الان بعضی خانما شاغلن به شوهراشون پول تو جیبی میدنشوهر تنبل دارن سرکار نمیره زیاددیدم که میگم

اره منم چندین نفر دیدم،خواهرام معلمن بعضی سالا یه همکارایی دارن که همچین شرایطی دارن ،یا بعضی همکارای خانم شوهرم اینجورین