2777
2789

من یه مدت زندگیم خیلی خیلیییی افتضاح بود از همه لحاظ. روحی روانی مالی عاطفی

الانم عالی نیس ولی نرماله. انقد اون روزا عذاب کشیدم همش استرس دارم خدایا این روزا میمونن یا چی

انگار همش باید تو استرس باشم... ینی زندگی سیونسیه؟ یا ممکنه از یه جایی ثابت بمونه؟

کلا هرچی سنگه مال پای لنگه خدا نکنه یه بدبیاری یا اتفاقی برات بیفته دیگه پشت هم بد میاری

آفرین دقیقا همینطوری بود... هی میگفتم خدا چه روز مزخرفی بود چطور من زنده موندم بااین همه غصه یهو میدیدم فردا یه مشکل بزرگتر غافلگیرم میکرد... الان یه کم مشکلات کوچیکتر شدن شایدم من بزرگتر شدم!😄 

میشه اینطور بمونه ینی؟! ب همینم راضیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آفرین دقیقا همینطوری بود... هی میگفتم خدا چه روز مزخرفی بود چطور من زنده موندم بااین همه غصه یهو مید ...

بدیه زندگی اینه معلوم نیست چه خوابی برامون دیده فردا 

90%اسونی که الان تجربه میکنی بخاطر قویتر شدن خودته نه کوچیکتر شدن مشکلات ...مشکلات نهایت10%کوچیکتر شدن این ماییم که پوستمون کلفتر شده و بس که پامون زخم شده و زخمش بسته شده  درد سنگی که تو کفشمونه رو حس نمیکنیم 

اما بازم برات خوشی و خوبی و قوی موندن ارزو میکنم تا همیشه

بدیه زندگی اینه معلوم نیست چه خوابی برامون دیده فردا 90%اسونی که الان تجربه میکنی بخاطر قویتر شدن خو ...

هوم راست میگی... خیلی از مشکلاتی ک قبلا براشون جون میدادم الان شوخی شده...

قربونت عزیزم...منم آرزوی خوشحالیای از ته دل دارم برات

به هرچیزی فکر کنی جذب میکنی 

خدا تو قرآن میگه بنده های من نه ترسی بر آنهاست ن غمگین میشند 

یا میگ نترس من باهاتم از رگ گردن نزدیک تر

..

باید صبور باشی تو زندگی همه موقت و گذرا هست 

ولی یه آیه هست ک میگه ما سرنوشت هیچ قومی را تغییر ندهیم مگر اینکه آن ها خودشان احوالاتشان را تغییر دهند

ی جای هم میگه شکرگذاری باعث وفور نعمت میشه !

خوب همه اینا این مفهوم میرسونه ک درسته انسان در رنج سختی آفریده شده و داره پروسه تکامل طی میکنه ولی اگر شکرگذاری کنی توکل ایمان داشته باشی به راحتی از همه چیز عبور میکنی حتی انسان با تغییر حالش میتونه سرنوشت خودش تغییر بده 

دانشجوی روانشناسی «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ؛ اى افرادى که ایمان آورده‌ايد! از نماز (وصبر کمکبگيريد! (زيرا) خداوند با صابران است». بقره

به هرچیزی فکر کنی جذب میکنی خدا تو قرآن میگه بنده های من نه ترسی بر آنهاست ن غمگین میشند یا میگ نترس ...

ممنون عالی بود کامنتت

دقیقا من یه دوره کلاس رفتم یه کم رو خودم کار کردم و الان انگار حالم بهتره ولی خب از یه طرف میگم نکنه باز اووون همه سختی برگرده.  اما نمیخام بهشون فکر کنم

عزیزم، زندگی همیشه یه نوسانه، بالا و پایین داره. درسته که الان ممکنه استرس داشته باشی، اما اینو بدون که هیچ وضعیت سختی برای همیشه نمیمونه. زندگی مثل یه موجِ، گاهی بالاست، گاهی پایین. مهم اینه که با هر موجی بتونی خودتو تنظیم کنی. این روزا ممکنه خوب نباشه، ولی به هیچ وجه نباید فکر کنی که همیشه تو این حالت میمونی. یه روزایی میاد که به خودت می‌گی "چقدر قوی شدم".

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
عزیزم، زندگی همیشه یه نوسانه، بالا و پایین داره. درسته که الان ممکنه استرس داشته باشی، اما اینو بدون ...

خب اون روزایی ک میرسیم به بعد سختی ها 

باز باید منتظر طوفان باشیم؟ پس هیچوقت ثابت نمیمونه؟

ممنون عالی بود کامنتتدقیقا من یه دوره کلاس رفتم یه کم رو خودم کار کردم و الان انگار حالم بهتره ولی خ ...

برای اتفاق نیفتاده نباید جلوجلو ناله کنی!

حالا هرچی بشه یا نشه... هر حسی به موقعش پیش میاد اینکه قبل عزا، عزاداری کنی اشتباه محض هست