2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👎👎👎

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید
خیلی خوشگله که مخصوصا موهاش

مسخره کردی؟😂 اصلا این کدوم سلبریتی فلاپیه ک هیچکس نمیشناسش،انگار از فیلم ترسناک اومده بیرون با اون میکاپش، عکس انگار برا 20 سال پیشه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

مسخره کردی؟😂 اصلا این کدوم سلبریتی فلاپیه ک هیچکس نمیشناسش،انگار از فیلم ترسناک اومده بیرون با اون ...

نه جدی خوشم میاد 

بی بی رکسارو واقعا نمیشناسی؟😂 صداشم خوبه

در مورد لباس شاید نخوره به فرم بدنش ولی آرایش و موهاش خیلی خوشگله بنظرم