2777
2789
عنوان

بهش میگم پاک‌کن پاک نمیکنه

349 بازدید | 22 پست

من گفتم پارتنرم زنگ زد بابام برداشت و کربلا شد

الان عکس پروفایل گذاشته بهش میگم بابام پیگیرته پاکش کن

قسم‌میخوره که پاک نمیکنه

بهش میگم بخاطر من من وقتی عکس هست استرس میکشه منو میترسم بفهمه کی هستی (چون بابام میشناستش)

میگه بفهمه بهش میگم‌من خب دارم سکته میکنم از استرس 

میگه خب اشکال نداره استرست علکیه 

یعنی حاضر نیست این کار کوچولورو بخاطر اینکه ترسم از این اتفاقا کم شه انجام بده💔

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

آدم زندگیت نیس

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آسیب داره در سن شما ارتباط با جنس مخالف از احساس و هوس و هیجان بیا بیرون ،اگ دوست داری آسیب ببینی خودت میدونی

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
تهدیدش کنبگی پاک نکنی دیگه بای بایچه پرروعه این کار خیلی کوچیکه

بخدا خودش میدونه استرس داره منو میکشه ولی اینکارو نمیکنه

بخدا خودش میدونه استرس داره منو میکشه ولی اینکارو نمیکنه

خب وقتی انقد براش اهمیت نداری 

چرا خودت برای خودت ارزش قائل نیستی؟ 

کسی که دوست داشته باشه اینجوری آزارت نمیده 

بلاکش کن حساب کار دستش بیاد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب وقتی انقد براش اهمیت نداری چرا خودت برای خودت ارزش قائل نیستی؟ کسی که دوست داشته باشه اینجوری آزا ...

دام ازش خواهش میکنم  پاکش کن من دارم جون میدم از استرس بابام ببینتت میکشتت ول نمیکنه اصلنم براش مهم نیست

دام ازش خواهش میکنم پاکش کن من دارم جون میدم از استرس بابام ببینتت میکشتت ول نمیکنه اصلنم براش مهم ...

خب عزیز دلم چرا خواهش میکنی؟ بلاک کن بره 

والا من که غریبه هستم دلم رحم میاد بعد اون چجور دوست داشتنیه که حاظره این حال تو رو ببینه ؟ 

الان حرف منو گوش نمیدی یه مدت دیگه که ولت مرد رفت از چشم پدرت هم افتادی اونوقت میفهمی 

همین الان بهش بگو فهمیدم عیارت چنده و تمام  

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀