2777
2789
بخدا الان دارم با استرس زندگی میکنم اینکه صبح ساعت ۷ مثل یه روح پا میشم میرم مدرسه و لبخند میزنم

تنها کاری که میتونی بکنی و نجاتت میده از اون رشته در بیای 

هرکاری میکنی در بیا ازش

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تجربی اصلا بدردت نمیخوره چون خوشت نمیاد ازش 

الان کلی دکتر داریم اونایی که بی اعصابن بلد نیستن چطور مریضاشون درمان کنن همونایی هستن که خانواده هاشون اجبارشون کرده بود

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
مشکلم همین جاست که برنامه ریزی های زیادی کردم ولی نمیخونم

یکدفعه کلی هدف نریز وسط مگرن ب هیچ کدوم نمی‌رسی کوچولو کوچولو برو جلو نشین بگو خب من امروز بادی هم فیزیک بخونم هم شیمی هم ریاضی تست هم بزنم تا پزشک شم باور کن روزی چهار ساعت هم بخونی چقدر زیاد میشه تو ماه خیلی بهتر از اینه فقط فکر بکنی چقدر زیاد بخونی 

فقط میتونم بگم برید دنبال علاقه تون و به حرف دیگران توجه نکنین.
اگه به چیزی علاقه نداشته باشین درش موفق نمیشین
و اگه هم علاقه داشتین هرکی هرچی بگه نمیتونه جلوی موفقیت شما رو بگیره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

نهایی و خوب بخون و فرمول بیست کن فیلم بیین جاهایی ک ایراد داری

ریاضی هم معین کرمی و فیزیک اگر خیییلی ضعیفی و با تشریحی میفهمی یحیوی اگر بهتر میخوای قضاتی..

با همینا پیش برو نتیجه ازمون و.. هم بیخیال

کنکورتو خوب میدی

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
یکدفعه کلی هدف نریز وسط مگرن ب هیچ کدوم نمی‌رسی کوچولو کوچولو برو جلو نشین بگو خب من امروز بادی هم ف ...

ببینید من حتی شده برنامه ریختم از روزی یک ساعت ولی کتاب رو بعد یه ربع میذارم کنار و شروع میکنم گریه کردن

چجوری در بیام؟ دوتا رشته رو تجربی خوندمدیگه شور و شوقی ندارم برای انسانی مگه میشه جمعش کرد

اره میشه

اینطوری بدبخت میشی

زندگیت نابود میشه

چند سال بیشتر درس بخونی بهتر از این وضعيت هست که تو داری

خانوادت نباید تعیین علاقه کنه خودت باید این کارو کنی

تغییر رشته بده بشین بخون با علاقه خودت

با هر رشته ای که میدونی واقعا دوستش داری بهش علاقه داری برو دنبال علاقت دنبالش کن

فقط میتونم بگم برید دنبال علاقه تون و به حرف دیگران توجه نکنین.اگه به چیزی علاقه نداشته باشین درش مو ...

یعنی میگید وقتی این کنکور رو قبول نشدم میتونم برم با سابقه تجربی آزمون وکالت بدم؟ پنهانی از خانواده