2777
2789

یک چیز مهم

میتونی یکبار سختی همه چیزو به جون بخری

و خب این هم برای کنکور صدق میکنه

هم برای تغییر رشته ات

و همه چیز

گاهی ضعیف و رنگ پریده، گاهی قوی و پر نور، ماه معنای انسان بودن را می فهمد.♡                                       زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️

همینکه میگی نمراتت خوبه عالیه

دیپلم رو لاقل بتونی بگیری توی نهایی نیوفتی

تمرکزت فقط همین باشه

مردم زیاد از این لفظا میان

خانم دکتر خانم مهندس

خب بگن !!! 

زیاد توجه نکن عزیزم

شما نمراتت رو در سطح خوب حفظ کنی

عالیه💙

به خودت الکی فشار نیار

فرسوده میشی توی این راه

مثل الانت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خانوادت بگو من حالم خوش نیست ببریدم دکتر وگرنه کل هزینه و آرزو های شما و من بهم میخوره

به مامانم گفتم بریم روانشناس ولی کلا انداخت پشت سرش شهرمون هم کوچیکه یه روانشناسی روانپزشک درست درمان نداره

نهایی و خوب بخون و فرمول بیست کن فیلم بیین جاهایی ک ایراد داریریاضی هم معین کرمی و فیزیک اگر خیییلی ...

کاش مشکلم همبن بود و با راهنمایی حل میشد

کتاب دارم ویدیو آموزشی دارم ولی دو روز که نگاهشون میکنم بعدش میذارم کنار

کاش مشکلم همبن بود و با راهنمایی حل میشدکتاب دارم ویدیو آموزشی دارم ولی دو روز که نگاهشون میکنم بعدش ...

ب این فکر کن نخونی چی میشه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید

اینکه میگی نمی‌رسم به اون جایگاه،بهت میگم ک اینطور نیست،دور نیست اون جایگاه ،تو فقط داری فکر می‌کنی که خیلی دوری اما اینطور نیست،نزدیکی،اماباید حرکت کنی تا به همین مقصد نزدیک برسی.

الان دیر نیس،فردا دیره.

خیلیییااااااا از همین موقع ها شروع کردن و رسیدن،چون راه نزدیک بود اما فکر میکردن دوره.

در ضمن تو نزدیکترم هستی چون میگی نمره هات خوبه و فقط تست نزدی،تست از الان میتونی شروع کنی و خیلیم دیر نیست.

همینکه میگی نمراتت خوبه عالیهدیپلم رو لاقل بتونی بگیری توی نهایی نیوفتیتمرکزت فقط همین باشهمردم زیاد ...

حرف هاتون رو قبول دارم

اما نمیدونم چرا دوست دارم بهترین باشم نمیخوام در آینده شغل معمولی داشته باشم اما ببینم بقیه بالاتر از منن 

اما متاسفانه روح و جسمم توانایی بهترین شدن رو ندارن

یک سال ازت بزرگترم 

و دقیقا همین شرایطی که تو داریو من برا خودم ب وجود اوردم فقط تفاوتمون اینه ک من خود خرم اومدم تجربی اما دیگه خانوادم جدی جدی ازم انتظار قبولی دارن

منم مث تو دهم خرخون بودم کمترین نمرم 18 بود

بعد یازدهم شدم افسرده شدم و دیگه نخوندم جوری که ب زور پاس شدم با همون حال و افسردگی اومدم 12 هنوزم هون ادم بی انگیزه ام با حال بد

تو مثل من نباش ببین خیلی وقت داره شروع کن کم کم اصن روزی 2 یا 3 ساعت اما بخون نزار مث من شی الان که اینارو بهت گفتم اشک تو چشمام جمع شده تو مث من گند نزن ب کنکورت باشه؟

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

عزیزدلم منم این روزا روگذروندم الان دوتا بچه دارم اگه بگم ک چقدرررسر درس استرس کشیدم چقدر سرنمره های الکی وحتی همون کنکور خودخوری کردم اثاراش همچنان روبدنم پاربرجاس میخام اینو بهت بگم ی روز ب این روزات میخندی حیف نیس روزای قشنگ نوجوونیت حیف این افکار واین چیزا بشه هرچقدر بزرگ میشی دغدغه ها بزرگتر از الانت لذت ببر ی هدف بذار جلوت حتما ک نباید پزشکی باشه یا...روهدفت تمرکز کن وبخاطر هدفت فعلا درستو بخون ولی خودتو آزارنده بیرون برو ی کم حال وهوات عوض بشه تواین سن گاهی اوقات پیش میاد ی دوره کوچولو دچار افسردگی..ودوراهی هایی بشیم مطمعن باش میگذره مطمعن باش 

اینکه میگی نمی‌رسم به اون جایگاه،بهت میگم ک اینطور نیست،دور نیست اون جایگاه ،تو فقط داری فکر می‌کنی ...

بهتره قبل از برنامه ریزی سری به روانشناس بزنم تا این عامل درونی رو از بین ببرم