2777
2789
ما رسممومه عقدم با پسرهجهاز چیا گرفتن؟

من پدرم نزاشت گفت زشته همش با اونا واگرنه طرف خودمون میگن همچی با داماد 

من هم مهریم خیلی بالا بود هم خیلی زیاد برام طلا و کادو گرفتن هر مناسبتی ام ک بود برام چشم روشنی آوردن خونه شوهرمم ۳دنگشو زدن ب نامم منم یه جهاز سنگین بردم اندازه خونه ۶۰۰ متری ولی خو یخچال فریزر  و تلویزیون و سرویس خواب رو همسرم گرفتن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه ها با شوهرم بود. شاباش که به عروس داماد دادن مال خودمون بود. 

شاباش مهمون های عروس رو مادرم برداشت

شاباش مهمون های داماد رو مادر شوهرم برداشت 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

سمت ما رسمه هزینه شام مهمون های عروس با خانواده 

شام مهمون های داماد هم با خانواده داماد 

بقیه هزینه ها با خانواده داماد 

برای ماهم همین بود 

کادو ها هم برای عروس داماد 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰

من پدرم نزاشت گفت زشته همش با اونا واگرنه طرف خودمون میگن همچی با داماد من هم مهریم خیلی بالا بود هم ...

600 منر خونه داشتن دمشون گرم

اپارتمان؟

منم پدر گفت مهمونای خودمونو خودمون میدیم

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک