2777
2789
600 منر خونه داشتن دمشون گرماپارتمان؟منم پدر گفت مهمونای خودمونو خودمون میدیم

نه ویلایی آره بابای منم منظورش همین بود ولی خو ما دیگه کل مراسمارو سنگین گرفتیم بابام عقدو حساب کرد پدر شوهرم عروسیو گفت همون حساب میشه

بعد مهمانی های قبل عروسی و حنابندون و نامزدی رو شوهرم خودش داد اینارم پدرم و پدرشوهرم دلبخواهی انجام دادن چون هم من بچه اول بودم هم همسرم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نه ویلایی آره بابای منم منظورش همین بود ولی خو ما دیگه کل مراسمارو سنگین گرفتیم بابام عقدو حساب کرد ...

بسلامتی عزیزم کدوم شهری

چه سالی ازدواج کردی

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم کدوم شهریچه سالی ازدواج کردی

ما که کرج می‌نشینیم خودمو شوهرم ولی خودم لرم 

سه سال پیش عزیزم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ما که کرج می‌نشینیم خودمو شوهرم ولی خودم لرم سه سال پیش عزیزم

منم کرجم

خوشبختم

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک