2777
2789
عنوان

الان متوجه ی چیز مهمی شدم 💡💡💡💡💡

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 34 پست
با هر کسی مث خودش رفتار کنین حالا منظورم به مجازی نیست اما نذارین کسی طلب نداشته هاشو از جامعه داشته ...

چی بگم 

هرکسی طرز فکری داره

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

آره موافقم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر کسی مث خودش رفتار کنین حالا منظورم به مجازی نیست اما نذارین کسی طلب نداشته هاشو از جامعه داشته ...

با استارتر موافقم که کل کل با دیگران نکنیم ...

اما با کامنت شما خیلی  موافق ترم

رشد فردی مهمه

منم فقر را چشیدم ولی طلبی از مردم نداشتم.

موضوع این هستش که طرف میدونه با دیدن چه چیزهایی اذیت میشه ولی میره می بینه و دردمیکشه و ۴ تا چیزم بار طرف میکنه...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ینی چی باهرکی مثله خودش؟

ینی اون مثل خر رفتار کرد منم باید مثل حیوون رفتار کنم؟😐

منطقی باشین ترو قرآن

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

حالا نیس ما تیلیاردریم 😅هرکی هر اخم و تخمی داره بریزه سر ما .شرایط اینجوری ک گفتی خوبه که ۲۵ تمن .کجا بود خیلیا ب ۱۵ هم نمیرسه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید
چی بگم هرکسی طرز فکری داره

ببینید

کسی از کسی طلب نداره گل 

اگر من نوعی دارم (منظورم خودم نیست) از کسی حقشو نگرفتم 

پس نباید بخاطر داشته ها مورد حمله قرار بگیرم 

منظورم فقط مادی نیست 

اینا معضل اجتماعیه

این مدل سنگ رو سنگ بند نمیشه 

پز دادن و نمیپسندم البته 

دل باید بزرگ باشه 

سیعلموالذین ظلموا ای منقلب ینقلبون 🖤❤بزودی ستمگران خواهند دانست چگونه(زیر و زبر می شوند)به دوزخی انتقامی بازگشت می کنند🖤❤این وعده خداوند است❤🤍💚🇮🇷و از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
ینی چی باهرکی مثله خودش؟ینی اون مثل خر رفتار کرد منم باید مثل حیوون رفتار کنم؟😐منطقی باشین ترو قرآن

یعنی نذارین کسی به شما ظلم کنه

چون هیچ رفتاری سهوی نیست 

از عمد 

چرا باید اجازه بدین کسی به شما بدی کنه شما خوبی 

این ظلم در حق خودتونه 

بعد در حق جامعه

سیعلموالذین ظلموا ای منقلب ینقلبون 🖤❤بزودی ستمگران خواهند دانست چگونه(زیر و زبر می شوند)به دوزخی انتقامی بازگشت می کنند🖤❤این وعده خداوند است❤🤍💚🇮🇷و از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

بجان خودم هر کاری میکنم که روزانه زیر ۵۰۰ خرج کنم نمیشه اصلا.چن تا چیز ضروری مثل نون شیر یا مایع ظرفشویی خدای من .جدا از برنج وگوشت و میوه دوتا دانش آموز دارم یکی هم باردارم .شوهرم هم کارمنده هم کار دوم داره اصلا دریغ از یه خرج اضافه

یعنی نذارین کسی به شما ظلم کنهچون هیچ رفتاری سهوی نیست از عمد چرا باید اجازه بدین کسی به شما بدی کنه ...

درسته ولی اینم که اون بدی کنم منم جوابش رو با بدی بدم که خوب منم میشم مثل اون ترجیحا ادم نباید سمت همچین کسایی بره

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤