2777
2789
بعد کلا اون روز هم ی خریتی مث این دخترای اویزون برگشتم گفتم دیت رفتیم از من خشت نیومده ک سردی؟وای او ...

نه عزیزدلم درکت میکنم🥲هیچی کم نداری فقط آدمی که لایقته و لایقشی هنوز وارد زندگیت نشده همین 🥲🫂

خوب شاید فکر میکنه میخوای با اسم مادرش طلسمی دعایی چیزی کنیولی اینکه میگن پیش زنش بوده سرد حرف زده ا ...

پس چرااا سرده باهااام دوماه گذشتت 

اون وسطا گف تلفنی حرف بزنیم بعدش دیگ سراغی نشو 

ینی ما اصلا تلفنی حرف نمیزنیم فقط چت میکنیم اونم خیلی کم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هیچی نگم بهش؟؟صبر ندارم باید برم خودمو خالی کنم و تموم کنم برهه نمیخامش

نه عجله نکن با عصبانیت تصمیم نگیر اگه واقن جایی برا ادامه نمی‌بینی آره تموم کن چون همین که بدونی طرف جدی نیس فعلا بازم خوبه تا اینجا که در جریان باشی ولی اگه میبینی میتونی فرصت بدی و جلوتر بره که هیچی ی ماه دیگه هم فرصت بده اما بدون وابستگی

پس چرااا سرده باهااام دوماه گذشتت اون وسطا گف تلفنی حرف بزنیم بعدش دیگ سراغی نشو ینی ما اصلا تلفنی ح ...

نمیدونم 

من یکی اول کار بگه گوشی بده اسم مادر خواهرت چیه خوشم نمیاد ارتباطمو کم میکنم

شاید اینجوریه 

پس غلط میکنهههههه ب من میگ بیا بریم دیتت چرا منو بازی میده؟من چ بدی کردم اخه؟چیکارش کردم؟چ گناهی کرد ...

عزیزم هر ادمی به فکر خودشه کسی نمیاد به منافع تو فکر کنه که بازیت نده تو باید زرنگ باشی و خودخواه تو اینجر مواقع فقط خودت و ببیین سخت گیر باش بزار بهت هرچی میخوان بگن امل  روانی هرچی درنهایت ولی  فقط با سخت گیری و منطقی بودن میتونی ادم مناسبت و پیدا کنی 

😔              

عزیزم هر ادمی به فکر خودشه کسی نمیاد به منافع تو فکر کنه که بازیت نده تو باید زرنگ باشی و خودخواه تو ...

نیدونم بخدا من الان سردرگم نمیدونم تموم کنم نکنم 

فعلا صبر میکنم بهش پیام دادم گفتم میتونم الان اسم مامان.بابا.خواهت بدونم گف اره ولی فازت چیه 

گفتم ج فازی گف دلیلی اینکه الان می پرسی چیه 

منم اینو نوشتم:اینکه تو هنوز بعد ۲ ماه آشنایی چه دیدی داری، سردرگمی؟
جوری ک حتی هنوز اعتماد نداری اعضای خودنوادتو بهم بگی؟
یا اصلا حرفی در مورد من ب خونوادت بگی
حس خوبی تا اینجا داری؟

نه اسی رفتار تو عادیه اونه که جدی نیس خیلی هم دلش بخواد الآن خیلیا توقع خونه و ماشین دارن دخترا تو ت ...

عزیزم نگا رفتم بهش پیام دادم خیلی مودبانه گفتم الان میتونم اسم مامانت.بابات.آبجیت بدونم 

برگشت گف اره ولی فازتو بدونم گفتم چ فازی گفت دلیل اینکه الان ازم میخای 

منم اینو گفتم:اینکه تو هنوز بعد ۲ ماه آشنایی چه دیدی داری، سردرگمی؟
جوری ک حتی هنوز اعتماد نداری اعضای خودنوادتو بهم بگی؟
یا اصلا حرفی در مورد من ب خونوادت بگی
حس خوبی تا اینجا داری؟

نیدونم بخدا من الان سردرگم نمیدونم تموم کنم نکنم فعلا صبر میکنم بهش پیام دادم گفتم میتونم الان اسم م ...

عزیزم داری خیلی خودت و میندازی قوی تر نشون بده خودت و جوری که طرف  بترسه که از دستت نده 

اینجور که تو رفتار میکنی مشخصه داری به هر ریسمانی چنگ میزنی که این ادم بمونه تو نزدگیت خود دار باش 

چیزی که تو بخوای از بپرسی ۱۰ دفعه فایده نداره 

مثلا ازش بپرس کدوم مدرسه کار میکنی دیدی نمیگه دیگه اصرارنکن ولی شک کن که  واسش جدی هستی 

😔