2777
2789

یه سلام معمولی کافیه؟

نادیده بگیری زشته؟؟؟

اینکه ازت دوسال بزرگتر یا پنج شیش سال حتمن آقا باید صداشون کنیم ؟؟؟

حالو احوالی تا چ حد اوکیه

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره ... پسر داییم هم سنمه بعد یک سال دیدمش گفتم چقد دلم برات تنگ شده بود ....پسر خالم ۱۵ سالشه یه سلام خالی میدم بهش

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

بستگی داره خب من بایه عده محدودسلام علیک میکنم بقیه روندیدمیگیرم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم فک کردم همیشه هستی،دلم تنگه واس اون وقتاک صدات میزدم مامی ناژی وتوجواب می‌دادی من دیگ مامی ناژی ندارم حیف

بیشتر ببینید

وای نه اقا چیه😂من بیشتر وقتا سلام میدم بهشون فقط بعضی وقتا حوصله ندارم نمیدم🤣 مامانم میگه به اونی ک ده سال ازم بزرگتره  بگو داداش زشته ولی خب دوس ندارم انقد همشونو داداش فلانو داداش فلان صداکنم

سلام کنم بهشون دستم میدم

سلام چطوری خوبی؟ من در این حدم صمیمی تر سلام چطوری چیکار میکنی چه خبر بیا ناهار بخور بیا شام بخور کم ...

سلام خوبین مرسی من این خدم

سلام حال شما خوبی

و اقا گفتن هم بستگی به جو فامیل داره ما کلا با اسم کوچیک خالی صدا میکنیم ولی با احترام چون همشون ازم خیلی بزرگترن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
وای نه اقا چیه😂من بیشتر وقتا سلام میدم بهشون فقط بعضی وقتا حوصله ندارم نمیدم🤣 مامانم میگه به اونی ...

وای داداش نههه من اصلا خوشم نمیاد داداش حساب کنممم