2777
2789

من از وقتی پدرم فوت کرد هرسال روز پدر برای دوتا داداشم کادو میگیرم البته همسرم گفت برای داداش بزرگم که تقریباً هجده سال ازم بزرگتره بگیرم بعد من دلم برای داداش کوچیکم سوخت گفتم به هر حال اونم سه سال ازم بزرگتره برای اونم بگیرم بعد هرسال کادوی داداشم و میذاشتم خونه مامانم چون خونه همدیگه رفت و آمد نداشتیم بهش زنگ میزدم میگفتم روزت مبارک باشه و کادو گرفتم خونه مامان هست داداشم خیلی سرد تشکر میکرد و می‌گفت ممنون خیلی سرد ولی من بازم براش میبردم بعد یه اتفاقی افتاد که خیلی دلم شکست از فامیل همسرش برای همه کارت عروسی آورد جلوی چشم بچه های من داده به خواهرم و برادرم بعد بچه ها گفتن دایی برای ماهم کارت عروسی آورده داده دست مادر بزرگ زنگ زدم از مامانم پرسیدم گفت نه فقط برای شما کارت نیاورده من اصلا عروسی فامیل زنش نمیرفتم ولی واقعا دلم شکست و با خودم گفتم چرا اینطوری کرد نمیدونم یک جوری شدم قلبم درد میکرد الان سه سال میشه دیگه براش کادو نگرفتم.. خیلی دوستشون دارم ولی امسال هم داداش بزرگم دلم و شکست به خاطر این که از دوست همسرم ماشین خرید در حالی که همسرم گفت من نه سر پیازم نه ته پیاز بامن معامله نکردی به خاطر دومیلیون خرج داشت ماشین پرید روی همسرم و یک جنگ راه انداخت من از بس جیغ کشیدم غش کردم واقعا این دنیا چه ارزشی داره که بامن اینطوری کردن خیلی دلم گرفته 😔 💔 

چرا همیشه از خدا ناله کردی وقتی بی پولی وقت ناراحتی وقت مریضی وووووو... ولی چرا وقتی که خوشحال بودی یاد خدا نیوفتادی وقتی پول دستت اومد یاد خدا نیوفتادی وقتی خدا بهت بچه های سالم و سلامت داد یاد خدا نیوفتادی.. چرا وقتی از کنار بیمارستان گذشتی نگفتی خدایا شکرت چرا از هوایی که خدا برامون هدیه کرده نفس بکشیم قدردان خدا نبودیم.. چرا فقط وقت سختی ها یقه خدارو گرفتیم و گفتیم خدایا چرا من؟ولی وقتی خوشحال و شاد بودیم صدا نکردیم خدایا چرا من 👍👍👍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

شما هم سرد بشو و زیاد تحویلشون نگیر 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

برا همینه هیچ وقت نمیخوام واسطه ازدواج یا معامله کسی بشم

ببین شوهرم از کسی طلب داشت گفت ماشینم رو بفروش طلبت و بگیر داداشم ماشین و دید و جوگیر شد شوهرم گفت حالا اگه معامله کردی من فقط طلب خودم و میگیرم بامن کاری نداشته باش داداشم بعد از معامله خیلی عجله کرد اون فروشنده گفت که بذار خودم آشنا دارم درست میکنم ولی داداشم قبول نکرد مجبور شد خودش خرج کرد دوتومن بعد هم جنگ راه انداخت ولی بازم همسرم معذرت خواهی کرد ازش 

چرا همیشه از خدا ناله کردی وقتی بی پولی وقت ناراحتی وقت مریضی وووووو... ولی چرا وقتی که خوشحال بودی یاد خدا نیوفتادی وقتی پول دستت اومد یاد خدا نیوفتادی وقتی خدا بهت بچه های سالم و سلامت داد یاد خدا نیوفتادی.. چرا وقتی از کنار بیمارستان گذشتی نگفتی خدایا شکرت چرا از هوایی که خدا برامون هدیه کرده نفس بکشیم قدردان خدا نبودیم.. چرا فقط وقت سختی ها یقه خدارو گرفتیم و گفتیم خدایا چرا من؟ولی وقتی خوشحال و شاد بودیم صدا نکردیم خدایا چرا من 👍👍👍

بیشتر ببینید
داداش ارزش مخبت کردن ندارهدورشو خط بکش و محتاط باهاش برخورد کن

چی بگم من خیلی داداشام و دوست دارم ولی اونا همش به فکر اینن که از خواهرا پول بکنن 🥲

بیشتر ببینید

دختر خیلی با شعوری هستی خیلی با محبتی ولی این رفتارای زشت میبینی دست خودت به غرور و احساس خودت مربوط که مثل قبلاً رفتار کنی یا نه خیلی دوست دارم ببینم اوناهم تو روزای خاص برات کادو میگیرن یا نه

دختر خیلی با شعوری هستی خیلی با محبتی ولی این رفتارای زشت میبینی دست خودت به غرور و احساس خودت مربوط ...

ممنونم عزیزم لطف داری ♥️نه عزیزم هیچ وقت برام کادو نمیگیرن.. داداش کوچیکم ماشین صفر خرید دستمون خالی بود ولی رفتم دم عابر بانک بهش زنگ زدم گفتم ماشین نو مبارک باشه داداش جون شماره کارت بده صد تومن برات شیرینی ماشین تو بزنم برای پنج سال پیش بود سریع شماره کارت داد ولی یه جوری رفتار کرد خودت میفهمی چی میگم انگار طلب داشته ازم خیلی زوری تشکر کرد اصلا دلم شکست یه جوری شد دلم..الهی که زنده باشن ولی چی بگم عزیزم 

بیشتر ببینید