2777
2789
عنوان

احوالپرسی با پسر های فامیل تا چه معقوله

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست

هیچی فقط از در اومدن تو مثل بقیه باش .. اگه بلند شدن بلند شو .. اگه نشدن که هیچی .. با یه تن صدای پایین که تقریبا شنیده نشه و وسط سلام دادن بقیه گم بشه سلام کن .. بعد بشین با بقیه بحرف و راحت باش .. 

چراانقد رو پسرای فامیل تون زوم هستی ؟؟!! بکش بیرون ..

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرز رفتار تو هر خانواده ای متفاوته ولی نادیده گرفتن که قطعا زشته .

مثلا من دست میدم و بغل میکنم .سلام و احوالپرسی هم میکنم .اسم کوچیکشون رو میگم .

شمام با توجه به اونا رفتار کن مثلا اگه راحتید سلام و دست اوکیه ولی اگه راحت نیستی سرسنگین باش فقط سلام و احوالپرسی ساده اسمشون هم آقا فلانی اوکیه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

والا بستگی داره کی باشه

چند تاشون هستن از بچگی با هم بودیم خیلی راحتیم با هم ولی چند نفر هستن در حد سلام علیک و احوال پرسی

ولی در کل زیاد رو نده خیلی هاشون جنبه ندارن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

هیچی فقط از در اومدن تو مثل بقیه باش .. اگه بلند شدن بلند شو .. اگه نشدن که هیچی .. با یه تن صدای پا ...

زوم نیستم فقط دوست دارم خیلی محترم باشم آخه من با پسر خالم راحتم ک با پسر عمه هام مثلا مذهبیم هستن می‌خوام خیلی پیش شون زوم نباشم بگن گاوه سلام بلد نیست همیشه باهمه خیلی گرم میگیرم اما حس میکنم بده

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

زوم نیستم فقط دوست دارم خیلی محترم باشم آخه من با پسر خالم راحتم ک با پسر عمه هام مثلا مذهبیم هستن م ...

خوبه خودت می دونی گرم گرفتن زیاد بده .. اینی که گفتم هم محترمانه است .. نگران نباش .. فقط به راحتی خودت فک کن ..

ما همگی از همون بچگی روابط گرم و صمیمانه ای باهم داشتیم و الان هم دوستان و نزدیکان خوب همدیگه محسوب میشیم

و چون ازدواج فامیلی هم بینمون مرسوم نیست حساسیت هایی که بخاطر مسائل عاطفی در جوانی بین بچه های فامیل مشکل ایجاد می کنه بین ما معمولا اتفاق نمیفته